Új hozzászólás Aktív témák

  • Alusky

    aktív tag

    válasz kenwood #109734 üzenetére

    Ez itt inkább fícsör, ahogy a klasszikus notification fül hiánya, a @ idézések hiánya, a különböző badget, point rendszerek hiánya (közben meg 25 féle komment rang van :DDD ), a kommentreakciójelek stbstb. Ezekre mindig is az volt a reakció az elmúlt 15 évben, hogy a PH arculata ilyen és totális erővel fordultak el minden ilyen javaslattól, soha nem lesznek ezek itt bevezetve.
    Ez szerintem inkább emberhiány meg pénzhiány szülte minimalizálási megoldás amire rá lehet mondani, hogy arculat. Amúgy nem rossz jelen formájában, csak hát ettől még fapad és elavult, pláne ha a bevezetett funkciók többéves csúszásait is figyelembe vesszük (dark mode, ignore, acc törlés gomb stb).

    phpBB-t régen használtam már, myBB van inkább, meg sokan használják a fizetős Xenforot. 99 dolcsi havonta a standard, mondjuk cserébe jó is, on-the-fly képátméretezés, áthelyezés, alap szerkesztés, videók ugyanígy beilleszthetők akár YT-ból is, nem procigyilkos közben, simán megszerkesztek fél nap alatt egy kutyabetegségek thread OP-t ott helyben. Többes idézésnél nem tölti be ugyanazokat a képeket többször, eleve a képek is konvertáltak mobilnethez, full automatán minden és csak rákattintva tölti be az originalt.
    Nyilván ezt nem várom el lezso írja meg egy teljesen egyedi fórummotorra itt, de pl. az arcképcsere lehetne sokkal lazább is nem 3 éveket várni rá meg 1-2 hónapot mire megkapja az embert ha kéri, ha nem is egyből user kezébe adni, hogy ne ugyanaz a három avatar beszélgessen egymással.

    [ Szerkesztve ]

    Vásárolj kutyát tenyésztőtől!

Új hozzászólás Aktív témák