Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
650 Ti Boosttal (~ kb. 750 Ti sebesség, 4-5% különbség max.) 720p-ben megvolt a fix 30 fps.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
És a hivatalos maximum felbontás és framerate is ennyi.
GeDoSaTool-lal pedig már csak új kártyával próbáltam, de külső opciókkal közel sem optimális a teljesítmény.
XIII-hez is jön viszont majd a XIII-2-vel egy időben egy patch amivel hivatalosan is lesz 1080p/60fps #pcmasterrace. -
InterFox
senior tag
Próbálta valaki a XIII-at, GTX 750 ti kártyán, 1080p-ben?
És, ha igen, hogy muzsikált? -
nonsen5e
veterán
Most kaptam ímélt, ha valakinek van Playfire accountja Steammel "kapcsolva" és játszik ott legalább 1 óra bármilyen FF gamet, akkor küldenek a XIII-2-höz 25%-os kupont.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
SunMount3r
üzenetére
-
SunMount3r
nagyúr
Az sem ártana ha a gammát is lehetne állítani, alapból nagyon sötét az egész. Én mindenesetre az első részt addig félretettem amíg nem jön meg a hivatalos patch (és az új TV-m
). Nem akarom agyoncsapni az élményt.Ami viszont most nagyobb meglepi volt az az aláírásodban szereplő játék! Turn based JRPG PC-re?! OMG, ebből is lehetett volna egy hír...
-
tobal
tag
Én most kezdtem el játszani a 13-al. Eddig csak a 7-et és a 8-at vittem végig, szóval régóta nem volt szerencsém final fantasy-hez, és talán ezért is van az, hogy olyan hatalmasat csalódtam a 13-ban. Egyáltalán nem olyan, mint amilyennek a final fantasy-t megismertem. A 3. fejezetnél tartok, és még mindig olyan az egész, mintha csak egy tutorial-t játszanék. A sztorira kíváncsi leszek, de állítólag az sem üti meg az eddigi szintet. Persze ettől még végig fogom játszani, de a második részére már valszeg nem adok ki pénzt. Viszont lehet, hogy megjön a kedvem a 8. rész HD változatához
. -
-
-
Televan74
nagyúr
Megyek vásárolni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Diablo IV
- Asztrofotózás
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dell Alienware AW2521HFLA 25" 240Hz Gamer Monitor 27% ÁFÁS - 0248BE
- ASUS ROG Strix OLED XG32UCWMG /32",4K TrueBlack Glossy, Dual mode,G-Sync/ új, 3év IPon gar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
). Nem akarom agyoncsapni az élményt.

Sokkal fontosabb játék, mint ez a XIII-2