Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Ez egy nagyon jó húzás!!! És rendkívűl baráti áron!!! Biztosan jól is húzható, bár most elvesztettem az ilyen elvi fsb, meg ilyesmik melletti fogalmat.
Amúgy: aki majd jó teljesítményt akar, az megveszi a gép többi részét, egyelőre a 1x0 árú procival, 799 árú helyett és idővel kicseréi.
Nagyon szép gesztus, jó üzleti húzás!
Így tovább AMD! :C -
anulu
félisten
Jó lenne látni, mennyit tud ez az FX-43. ~50e forintot akár még meg is érne a proc, csak az ECC+Reg RAM-ok ne kellenenének...
Öööö, kis hazánkban mikortól lehet vételezni földi halandók számára, kiskerben A64 3200+ procit, Abit KV8-MAX3 lappal? :( -
Goose-T
veterán
De ki fog ilyet venni?
-
fLeSs
nagyúr
Az Opteron nem támogatja a 400-as memókat, ugye el kéne olvasni a cikket :)), tehát ez kilőve. Viszont húzható :C
-
MrSummer
aktív tag
A dolog onnantól kezdve lesz érdekes ha ezek is támogatják a 400-as ramokat és esetleg huzhatóak is lesznek mert 190 euro má nem a világ
-
ctg
csendes tag
Ez durva jó !
Elkezdtem olvasni a cikket mint FX - 53 és hogy hű de nahát ez nem értem hogy jött ki és mire ideértem a fórumba már ki is javitották a cikket :)) -
Hun'reeth
őstag
Biztos mindjárt kijavítják. :D
Pedig reméltem, hogy igaz a hír. -
Yutani
nagyúr
Máshol is találkoztam ezzel a hírrel, és valóban FX-43-ról van szó. Kéretik javítani a hírben és a hír címét is!
-
hobizoli
nagyúr
Hm...kentaur melleutott egy chr-l...igaz 2-3x...
hobizoli -
Yutani
nagyúr
Hát ezt most durvára nem értem...
-
-Devil-
aktív tag
Nem FX-43? :F
Valahol már olvastam ilyet, hogy egy 1.4 GHz-es Opteronon alapuló A64FX jelenik majd meg Athlon 64 FX-43 néven. Alacsonyabb órajel, magasabb számozás? :F Nem lesz ez így jó. -
MrSummer
aktív tag
Ez az 53 ez nem 53 hanem 43
-
marso
tag
ez most hogy van számozásilag. az 51 gyorsabb mint az 53???
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nyaralás topik
- OLED TV topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest