Új hozzászólás Aktív témák
-
B.Gaboo
tag
van vkinek ilyen telója? személyes tapasztalatok? pm is jöhet a témában...
-
joey04
titán
Azt elfelejted, hogy az internet korában ha valaki venni akar valamit, beüti a keresőbe, vagy yt-on rá szokott keresni a kiszemelt dolgokra. Ott ha nem akarja, akkor is belefut speedtestbe. A lényeg meg továbbra is az, hogy a droidosok között is lassú, a tesztek szerint a szoftver sincs rendben. btw ez mind meg is látszik az eladásokon.
-
Erről a magyar narancs jut eszembe...
Amúgy meg pont a szakmia fórumokon megy ez az összehasonlítósdi mindenfelé, nem az átlagember dobálózik ilyen "tesztekkel". Az én általam ismert átlagembereket pont nem érdekli, hogy egy általuk nem használt telefonhoz képest az övék mennyire gyors.
-
Ricardo
titán
-
-
joey04
titán
-
Graphics
Jómunkásember
A legkisebb szó az, amin nem kellene megragadni, és inkább azt nézd meg, mekkora az a bázis.
58-60 millió előfizetője van a Sprint-nek. (2016 Q2)
A legnagyobb a Verizon 140 millió körül.
Tehát biztos hülyék, hogy a "legkisebbel" kötöttek szerződést? Biztos olyan kicsi az a szám?
/ Legkisebbek között amúgy az US Cellular kb 5 millió előfizetővel , és még van pár apróbb is... /
Keressünk utána
-
Lacok
őstag
"a PH-1-et szolgáltatói kínálatban kizárólag az amerikai Sprint értékesítheti, aki történetesen az USA legkisebb operátora."
Aki ilyen szerződést köt az ne csodálkozzon, ha terméke a nyakán marad.
-
Graphics
Jómunkásember
Komoly külföldi oldal tesztjét tudja valaki linkelni?
Nem speed test-re gondolok.
-
joey04
titán
válasz
Viktor0610 #67 üzenetére
Apple fan oldal? A legkirikusabb emberek egyike. Btw több droidos is van a tsztben, mindegyiknél szarabb.
Ja meg elég megnézni a külföldi teszteket.
-
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
whatwhatwhat #70 üzenetére
Kreatívnak hívják.
-
Bossyy
tag
válasz
whatwhatwhat #70 üzenetére
Hmmm....végül is van benne ráció :-)
-
Ezek a szpídtesztek...
Ez olyan, mint az autó vs repülő gyorsulási "tesztek". Rettentően hiteles egy iPhone és Android rendszer tesztje.. ég és föld a kettő. viszont ha csak Androidosokat nézünk, az már legalább egy kiindulási alap.
-
-
Monkey
tag
Biztosan az sem tett jót nekik, hogy nagyon korán körbejárta a sajtót, hogy relative sérülékeny és nagyon rosszul szerelhető/javítható a készülékük.
-
-
.Szaki.
addikt
Őszintén szólva engem maga a hír meglepett, de végülis érthető. Maga a koncepció baromi jó lett volna, formabontó és egyedi, akkor amikorra tényleg vártuk, a nagy késés miatt viszont kb minden fontosabb gyártó behozta a "lemaradást", így viszont pedig már csak egy a sok közül az E-Phone. Ettől függetlenül nekem továbbra is szimpatikus kis mobil ez, azt viszont az Essential részéről érzem egy baromi nagy baklövésnek, hogy csak a Sprint értékesítheti, nem is értem a dolgot.
-
tomboy0013
veterán
Ha eljutnak oda hogy többet nyújtsanak mint a gyártói telefonok meg többet költenek marketingre mint a Samsung, illetve a gyártók teljesen leállnak a szoftver fejlesztéssel akkor van rá esély
De ha a realitás talaján maradunk akkor úgy gondolom esélye sincs magasra törni.
-
joey04
titán
válasz
Viktor0610 #57 üzenetére
-
Bossyy
tag
Aki teheti, bepróbálkozik azzal, hogy extra drágán adja el az amúgy nem rossz termékét, mint a Apple, de a az almásokon kívül ez nem jön össze senkinek. Egyszerűen nincs meg hozzá a hype. Beállt a földbe a Vertu, a HTC most osztódik éppen, ez az Essential PH-1 (milyen hülye név már ez?!) sem fog forradalmat csinálni és szerintem a Google Pixelek miatt sem lesz senkinek rossz álma Cupertinoban. Igazán drága telefont az emberek csak Apple-től és a Samutól (az aktuális Note és S széria) vesznek, a többi próbálkozás csak marginális.
-
-
Quasi_modo
nagyúr
Ezen is csúf a felül belógó rész.
-
helixP
nagyúr
válasz
Totheground #35 üzenetére
Valóban nem lehet máshogy tartani.a.telefont a selfizés alatt. Ugyebár
-
kisgergely80
tag
válasz
Massmurderer #9 üzenetére
-
törölt tag
Durván túl van arazva nem meglepő a sikertelenség.
-
tabela
tag
Drukkoltam nekik. Ha tényleg akkor kijön, amikor ígérték, nagyobbat szólhatott volna. De a csúszással lábon lőtték magukat. Egyrészt elveszették a vevők bizalmát, másrészt közben kijött egy csomó kávamentes mobil, így ennek már nincs már akkora hatása. Nem is az iphone fog nekik betenni, hanem a Mix 2 és az olcsó kínai kávamentes készülékek. Miért fizess a faltól falig képernyőért 700 dollárt, ha 200-ért is kapható.
-
joey04
titán
bugos, lassú, drága. miért fogyna jól?
-
-
Soleco
tag
S mindenki biztos benne hogy 5000-nél több készüléket letudtak gyártani már?
. Itt Európában nem igen lehet kapni ilyen telefon, feltételezem a világ többi részén sem. Weboldalról aki vásárol vajon ezúttal mennyit kell várakozzon míg kézbe kapja a készüléket?
Mindenesetre én nem fektetnék bele pénzt ebbe a készülékbe, első generáció, tuti valami gebasz van körülötte.
-
Gergosz2
veterán
Személy szerint inkább egy Oneplus 5-re neveznék be. Mire ez ideért, lesz belőle legalább 700 euró, amiért megkapja az ember az előbbi készüléket gyakorlatilag egy rakat extrával, 2 év garival és szintén stock droiddal.
-
prolad
addikt
Amilyen nehézkesen indult, nem is csoda. Én vennék egyet, de a méret-akksi-ár (ha előbbi 2 rendben lenne, utóbbi nem lenne olyan nagy gond) nem tetszik.
-
5000??
Az a 140 milliós piacon a gyenge poén kategóriája. -
-
tixem
addikt
Nullából előmászott cég, alapító neve ide vagy oda. Átlagamerikai felhasználónak semmit nem mond az, hogy Andy Rubin. Ott sem okosabb a tömeg akinek célozva van, mint itt. Kutya nem ismeri, első készülék a piacon olyan árral amit sok, régóta piacon lévő és tapasztalattal rendelkező gyártó sem merne megengedni magának. Várható volt.
-
-
Goxi
tag
Már az elejétől fogva irreálisan nagyok voltak az ambíciók az értékesítés tekintetében. Átlag emberkéknek ez a telefon nem mond semmit. Ilyen árú termékeknél pedig már nem kockáztat az átlag felhasználó még a gazdag országokban sem. Inkább veszi azokat a márkákat, amik minden nap tízszer szembejön vele a mindennapokban. Egy szűk réteget leszámítva, akik napi szinten követik a tech portálokat, ismeretlen termék az emberek számára. Aztán nem tudom hogy amerikában mekkora reklámot kapott, de nem hinném hogy a csapból is az essential folyt.
A kezdeti töketlenkedések és cégen belüli bizonytalanságok pedig mégjobban elbizonytalaníthatták azokat is, akiket eredetileg érdekelt az ügy.
-
ak76
senior tag
700 dolcsi az alapkivitel,feketében,és fehérben,annyira nem is vészes.
Bármelyik jelenkori csúcskészüléknél jobban tetszik,de mivel a kutya sem tud róla,nyilvánvalóan bukás lesz belőle,kár érte,ezerszer inkább ez,mint egy tizedik rókabőr iPhone,vagy egy Samsung. -
somogyib
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #34 üzenetére
Elhiszem, mert a CM1 kinézetre elég egyedi.
(főleg ha azt a benyomást akarod kelteni, hogy egy fényképezőgéppel telefonálsz.).
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Totheground #35 üzenetére
-
-
hemaka
nagyúr
Ki gondolta volna...
Ha hamarabb piacra dobjak esetleg elerhettek volna valami normnalis eladasi szamokat, de igy a note8 meg az iphone-ok arnyekaban nehez lesz.
-
Forest48
aktív tag
Én is így vagyok vele. Anno ezért vettem Oneplus one-t, aztán a következő kettő széria nagyon nem hozott lázba. Semmi egyedi nem volt bennük. Pont ezért nagyon vártam az 5-öst, de az mégnagyobb csalódás volt. Kellett vennem egy dual simes telót és egy honor 8ra esett a választásom (szolgáltatónál kellett), ez volt a legjobb opció, de nem szeretem. Semmi egyedi megoldás, ezért feldobtam egy dbrand fóliával.
A PH-1-nél meg elszállt az "egyedi dizájn", amire ténylegesen kijött. Bár addig sem volt egy future phone szvsz.
-
Cathulhu
addikt
válasz
pusszycat #16 üzenetére
Egyáltalán nem értem minek az a kamera. Nem igazán értem, hogy miért kell egy rossz minőségű kamera előre, amit csak szelfire lehet használni, de úgy erőszakolják bele minden telefonba, mintha kötelező lenne. Ha lehet választani, hogy kijelző vagy előlapi kamera, akkor egyértelmű melyiket választanám. Biztos vagyok benne, hogy van olyan videótelefonálós, szelfizős réteg, akik másképp gondolják, de nekik is van bőven választék, nem tudom miért akar ez a telefon ennyire görcsösen megfelelni mindenkinek
-
Sinesol
veterán
Őszintén szólva nem látom az okot, amiert jobban kéne fogyjon.
Nincs benne semmi extra..n+1-edik droidos teló. -
atis78
tag
válasz
tomboy0013 #19 üzenetére
Attol hogy ez szamomra szempont es kesz.
Manapsag a telefonok kb. 75%-a iPhone vagy ahhoz nagyon hasonlo designban....
En mindig azok kozul valasztok akik mernek mas uton jarni... ennyi. -
Massmurderer
őstag
"Ehhez hozzájárulhat az is, hogy a PH-1-et szolgáltatói kínálatban kizárólag az amerikai Sprint értékesítheti, aki történetesen az USA legkisebb operátora."Most el lehet képzelni pl mi lenne akkor ha az az ájfonál lenne igy,vagy a többi telonál.
-
somogyib
őstag
válasz
Eugene Roe #17 üzenetére
Na meg a Marshall London is.
(#19) tomboy0013 Hidd el van ilyen vásárlói megközelítés is. Pl. én ismerek olyan középvezetőt, aki csak ezért vette meg az S8-at, mert milyen ciki már egy korábbi modellel mutatkozni. (persze elsőre bekapcsolni sem tudta, mert a power gomb helyett a Bixby gombot nyomogatta.
)
-
válasz
tomboy0013 #19 üzenetére
Ezt én sem értem. Volt olyan is, aki azért nem vesz pl. samsungot, vagy almát, mert sok van belőle az utcán.
Ki nem sz@rja le, kinél mi van? -
Soybex
őstag
Nem csoda, semmi extrát nem nyújt a konkurenciával szemben
-
batai15
félisten
Inkább mi mix 2 fog jól fogyni.
-
holozis_HUN
addikt
Ekkora status barral én sem venném
-
Engem frusztrál az a kamera odafent,elfért volna odalent is.
-
válasz
monti0222w #5 üzenetére
Igen,az ára miatt is. De én csak attól tartanék,hogy a nyakamon marad,ha nem jönne be.
chipesz:
Pont az az egy "fok" számít nálam. -
Komolyan ezen mi olyan meglepő...?
-
atis78
tag
Kicsit vagnanak az arakon es elhoznak Europaba en beneveznek egyre.
Legalabb valami ami nincs minden 2. ember zsebeben.... -
nordo
tag
Szivatták a vásárlóikat a rendelésnél igy nem csoda,hogy nem tudtak megbízható márkaként indulni.
Pedig azt lehetne mondani,hogy róluk másolta a formát az Apple az iphon x-hez.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Massmurderer #9 üzenetére
-
Massmurderer
őstag
Volt róla már hir,ára se sok.Csak ahogy lehet olvasni,1 szolgáltatonál lehet csak kapni,ami ép a legutolsó szólgáltató.na meg usaba ájfon van a kutyának is,ott nem annyira elterjedtek az androidos kütyük
-
jUUh
addikt
Szerintem az ára biztos közrejátszik ebben.
-
Ricardo
titán
Várható volt. Andy Rubin ide vagy oda, első termékük a piacon. Arany áron érkezett egy készülék ami bár csúcs vasat rejt,de törékeny,és javíthatatlan. Ez nem nyerő párosítás. Az már csak korona az egészen, hogy az előrendelő ügyfeleket arcon köpték amikor a késést nem indokolták meg. Ezek után nem meglepő a piac reakciója.
-
Luser2000
addikt
Élőben nagyon szép készülék. Nem is értem miért ilyen ócsak render(?) kép van a hírhez beszúrva ...
-
Wesder
titán
Nem meglepő.
-
aelod
veterán
Európai eladások sem fogják túlságosan feldobni az eladásokat. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- IPhone 13 mini Pitaka tok hibátlan.
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- Teljesen új Honor 90 5G DS 5G 8/256GB Emerald Green eladó (bontatlan)
- Teljesen új Samsung S21 FE 5G DS 5G 6/128GB Graphite eladó (bontatlan)
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓS! HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest