Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
nem te vagy az egyetlen
az Internet Archívum is folyamatosan menti át a GeoCities tartalmát
topikhoz
mindig is imádtam a régi, ódon házakat. késztetést érzek, hogy bemásszak és megnézzem, hogy mi van bent.
most olyan érzésem van, mintha egy ilyen ódon házat bontanának le. lemaradtam róla, és már sosem mászhatok be, hogy megnézzembár 1997 óta netezek, de igazából csak 2003 körül nőttem fel a nethez. ami az előtt történt, abból kimaradtam.
-
=Mentor=
őstag
A Yahoo felvásárolta anno a konkurenciát, mára meg ők sincsenek már sehol...
-
rennes6
tag
válasz
madarasz92 #11 üzenetére
Nyugodj békében! ;)
-
madarasz92
őstag
Sajnos minden eltűnik egyszer!
-
rennes6
tag
Köszi az elgépelős javításokat mindenkinek!
-
"1995 decemberére a tagok már 14 helyszín közül választhattak, a portál ekkor vette a GeoCities nevet."
Egy "fel" kimaradt az "a GeoCities nevet" rész előtt.
-
ZCoyote
őstag
gründolt GeoCities nem bírta a versenyt
-
.mf
veterán
Ah, a nosztalgia... hány geocities oldalt látogattam tizenévvel ezelőtt...
Kár érte. -
ngabor2
nagyúr
változnak az idők... régi nagy nevek/címek eltűnnek, újak jönnek, nagyra nőnek... aztán ők is eltűnnek a süllyesztőben.
-
Grisa_kvr
tag
Kár érte, mondjuk időszerű volt. Mondjuk a mai nappal jobb ha mindenki átnézi a könyvjelzőit, nálam volt olyan amire rászabadítottam a wget-et hogy ne legyen az enyészeté.
-
Dany007
veterán
Oh : ( A régi szép idők...
-
atike
nagyúr
Én is kb. 7-8 évvel ezelőtt... Azóta viszont eddig a hírig nem is találkoztam vele... RIP!
-
DeltaPower
addikt
hát szomorúan látom, én még elég sokat nézegettem geocities oldalakat
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest