Új hozzászólás Aktív témák

  • #64638144

    törölt tag

    válasz pinnacle #12734 üzenetére

    Nekem nincs gondom a Gmaillal, viszont más márkáknál, illetve márkákon belüli eltérő modelleknél is vannak gondok. Én pl S23+ tulaj vagyok és az S23+ fórumban is ugyanígy megjelenik hetente valaki, akinek nem megy, a többiek meg eskü alatt vallják, hogy márpedig megy.
    Szerintem ennek az lehet az oka, hogy a rendszer a tanulás közben figyeli, hogy hányszor nyúl valaki az adott programhoz. Ha valaki ritkán, akkor azt háttérbe teszi, nem foglalkozik vele, altatja, hisz a tulaj se foglalkozik vele.
    Aki viszont sűrűn használja, annak értelem szerint jól fog működni.
    Látom, írták már az energiatakarékos módot. Sajnos ez kevés. Altatás az lehet az akkumulátor beállításnál, a mobil vagy wifi, tehát internet kapcsolatnál és a memóriánál. Tehát mindegyiknél prioritást kell neki adni, nem elég csak az akku energiatakarékosból kivenni.
    Aztán ott van az a dolog, hogy a Gmail fiókbeállításaiban ott van, hogy "szinkronizálás gyakorisága" van olyan fiók, amin a legkisebb az 15 perc. Ilyenkor hiába várja az ember, hogy a most küldött megerősítő email az azonnal megjöjjön. Amikor rákerül a 15 perces frissítési kör, akkor kapja meg. Kivéve, ha kézzel ráffissít. De pl a hotmail az exchange szerver, ott viszont azonnal megjön az email, mint egy Viber üzenetnél. Csak ezt a Gmail nem támogatja, legalábbis nem találtam rajta ilyen beállítást, míg a Samsung email-en van ilyen.
    Összegzésképp, aki Samsung telefont használ, az jobban jár a Samsung emailklienssel. Ja és nem árt ám a telefont újraindítani néha. Tudom, vannak az újraindítás tagadók, de ilyenkor lehet jókat csodálkozni, hogy ez miért nem működik, meg amaz miért nem megy. Hát ezért.

Új hozzászólás Aktív témák