Új hozzászólás Aktív témák

  • Predatorr

    őstag

    válasz ricsmoka #1913 üzenetére

    Sziasztok!
    A minap szereztem be egy ilyen telefont. Az ujjlenyomat-olvasója bűn lassú, az arcazonosítása gagyi egy Poco után (szinte sosem működik tökéletlen fényviszonyok között, nem világosítja a képernyőt), viszont majdnem minden másban jobb. A legjobb benne, hogy ott a fém keret, az "éles" perem, és végre egy tapadós hátlapot kaptam, ami nagyon hiányzott az S5 óta, főleg az S(zappan)8 után.
    1: A legnagyobb problémám, hogy a kis fogyasztású OLED panel ellenére alig több, mint másfél nap (1 nap 17 óra) alatt lemerül az akku úgy, hogy majdnem minden appot mélyalvásra állítottam. Tegnap estefelé töltöttem, most 51%, és nem sokat neteztem, nem játszottam, nem videóztam. Ez nagy csalódás mert a Poco +10% akkuval 3 napig húzta egy nagyfogyasztó IPS panellel. Akkustatisztikában nincs zuhanás, statban nincs kiemelkedő fogyasztó, az oled panel a max 8% körül. Ez így van rendjén, vagy esetleg hibás a telefonom?
    2: Javasoltok-e rá bármilyen fóliát (a hidrogél minden zsírt összeszed, a 9H kemény a S8-on együtt törött a kijelzőüveggel), és állítólag még rosszabb az ujjlenyomat-azonosítás bármilyen feltéttel. Most amúgy egy 360°szilikon tokot nézek, de nem derül ki a termékleírásból, hogy a hátlapja műanyag-e. Az meg törik.
    3: Honnan lehetne szép animált háttereket leszedni hozzá?
    Előre is köszönök minden segítséget. :R

    [ Szerkesztve ]

    "Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."

Új hozzászólás Aktív témák