Új hozzászólás Aktív témák

  • Aryes

    nagyúr

    válasz StaChys #8996 üzenetére

    Légyszi, írd meg, hogy mi az az ok, ami miatt a kikapcsolást nem lehet offline+ne zavarj móddal helyettesíteni! Nemzetbiztonság? Nem kötekedés, őszintén érdekel.
    Egy telefon hiába van kikapcsolva, amíg az akku benne van, nem tekinthető kikapcsoltnak. Az általad eddig használt telefonok sosem voltak teljesen kikapcsolva, egy standby áramkör biztosítja az ébresztés előtti bekapcsolás lehetőségét. Ilyen a Samsungban nincs.

    Tudom mire gondolsz a némított módban rezgés alatt: amikor ki van kapcsolva a rezgés, a telefon némán van, de ha hív valaki, amikor leteszi, a telefon egyet rezdül. Én kifejezetten imádom ezt a funkciót, mert ugyan utálom, ha rezeg a telefonom, mindenütt ki is van kapcsolva rajta, de így mégis értesülök. Ezt ki tudod kapcsolni, ha néma mód helyett/mellett a ne zavarj módot kapcsolod be. Legalábbis azt hiszem...

    Bixby elvileg törölhető ADB-n keresztül, kérdés, hogy milyen kényelmetlenséget okoz neked, mert helyet és erőforrást nem használ, ha egyébként nem állítod be. Samsung health meg szerintem letiltható a menüből (nem tudom kipróbálni, mert használom).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák