Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Thunderzolee #20 üzenetére
A 17.45ös kezdésű G.I.Joe-n kb 2/3-nyira votl teli a nézőtér. Mikor az esti Pokolba taszítvát néztem, akkor a pénztáraknál azért már jóval többen álltak, de szvsz még arra is volt pár hely.
Én azt hittem full tele lesz. -
Mekkora volt a tömeg?
-
tildy
nagyúr
Na ma 17.45 . G. I. Joe.
-
tildy
nagyúr
válasz
Frost Ashes #15 üzenetére
Bizony, bizony a képlet nekem nagyon tetszett
-
Frost Ashes
csendes tag
Én a logoszférádban vettem észre hogy megemlítetted a Képlet c. filmet. Valószínűleg átsiklottam volna felette...valóban jó film.
-
glutamin
őstag
válasz
Thunderzolee #13 üzenetére
Úgy értettem, hogy a kedvezményes jegyek miatt ilyen nagy most az érdeklődés. Ha mindig ennyi lenne, valóban többen járnának moziba, de nem ilyen kampányszerűen. Mondjuk az átlagos 20-50 néző helyett lenne mondjuk 2x annyi.
Engem még a rendszerváltás előtti időszakra emlékeztet ez. Akkoriban még kevesebb mozi volt jóval kevesebb előadással. Különösen vidéken.
-
-
glutamin
őstag
válasz
Thunderzolee #11 üzenetére
Ha egész évben ennyi lenne, akkor se lenne teltház. Most csak azért lesznek sokan, mert olcsó.
-
-
norbiphu
őstag
válasz
Crystalheart #8 üzenetére
ez azt jelenti akkor, hogy sokan lesznek?
-
norbiphu
őstag
kb mennyien szoktak lenni a mozikban ilyenkor? azért kérdezem, hogy érdemes-e előre foglalni jegyet vagy nem.
-
glutamin
őstag
Moziünnep alatt lényegében a napi kínálatot lehet megnézni olcsón vagy van esetleg egyéb korlátozás is a filmekre (a 3D-n kívül)?
-
Apollyon
Korrektor
Haverom már látta a G.I. Joe-t, nem sokat várt tőle de azt mondta nagyon tetszett neki, bár a filmes topikban is meg kéne nézni a véleményeket.
Ami engem még érdekelne az a Végső állomás 3D-ben.
Feliratosan nézed vagy mb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LEGJOBB KIJELZŐS! 400NIT ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest