Új hozzászólás Aktív témák

  • Breki

    veterán

    válasz Beni2360 #5645 üzenetére

    Itt úgyse fogják elhinni hagyd rájuk.
    Nagyobb csirke egyben nehezebben fog átsülni, jóval kevésbé érvényesülnek a fűszerek is.

    Nekik jó így is aki meg finomabbat akar pár fűszerezési tipp:

    Fűszerezés tippek

    - A legfontosabb a só és az őrölt bors használata. Ezek amúgy akár magukban is elegendők, nagyon finom lesz tőlük a forrólevegős-fritőzben készült grillcsirke.

    - Nagyon egyszerű és ízletes megoldás valamilyen grillcsirke fűszerkeveréket használni.

    - Ezeken kívül tényleg szinte bármilyen fűszer szóba jöhet. Mindegyik egyedi ízvilágot kölcsönöz a grillcsirkének, tehát minden alkalommal mintha egy-egy új receptet készítenél. Próbáld ki a pirospaprikát, fokhagymaport, provence-i fűszerkeveréket!

    - Mindenképpen sokkal több fűszert, különösen sót tegyél a csirkére, mint amit elsőre gondolnál!

Új hozzászólás Aktív témák