Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bul07

    nagyúr

    válasz Fandango #3476 üzenetére

    Igen
    Ugye azoknál a két kosár között tud alulra is menni vagy ha fent befúja átmegy a belső kosárnál és a két kosár között meg feljön és távozik
    De az ilyen egykosarasoknál csak fentről fúja a tetejénél megtorpan a légáram és a felső részén kering

    Ebben a hozzászólásomba[link] van kép hogy hogy értem hogy nem sül az alja péksüteménnyel, kénytelen voltam megfordítani

    (#3478) Ajándékok

    Bánnám én ha egy év után lejön egy kis befonat ha rendesen sütne
    Tudod milyen fárasztó ott ülni mellette és 2-3percenkét rázogatni a hasáb burgonyát, mert ha nem teszem a felső része ahol éri a levegő már megég kiszárad de az alja még szó szerint nyers
    Ugye ez úgy igaz hogy minél jobban ki használom a kapacitását annál rosszabb a helyzet, mert ha csak egy rétegben az aljára tennék azt nem kellene rázogatni, de ha beleteszek 800g hasábburgonyát ami 2.5-3.5cm vastagságra jön ki akkor sokszor kell rázni

    Így néz ki nálam egy sütés meleg állapotból
    Bele a hasáb 200fok 20percről számol vissza
    10-ig nem rázom meg mert kb csak kiolvad és a teteje kezd kicsit sülni
    7-nál rázás
    5-nél rázás
    3-ról 2-re váltásán után rázás
    Majd míg kikapcsol nem rázom
    Újra bekapcsolom mert még nem sült meg(ahogy én szeretem)
    Itt olyan 1-2percenként rázás mert nem egyenlően sül és van olyan ami már sültebb és az kerül felülre, de van aminek még sülnie kellene

    Én a saját egy kosaras gépemből indulok ki

Új hozzászólás Aktív témák