- 
			
						Fototrend
 
Új hozzászólás Aktív témák
- 
			
			
						Breki
veterán
válasz
							
							
								fradi81
							
							
								#5651
							
							üzenetére
						Okés de ajánlom próbáld ki a a Fryed Eggs-et szendvicskenyérben is, én úgy szoktam hogy kettőt össze rakok köze plapkasajt és így mélyebben be tudom nyomni.
Hogy kedves kutakodósunknak ne kelljen keresgélnie most linkelem.:-)
Volt saját képen itt azt hiszem korábban, de most lusta vagyok megkeresniA szilikon formára sokan azt mondják nem igazán jó, mert pont a forró levegős áramlást gátolja, akkor inkább direkt air fryerhez való sütőpapír, ajánlott az olyan vékony, hogy szerintem átengedi a forró levegőt, viszont a kaját egyben ki tudom szedni vele az Air fryerből. Vettem én is korábban szilikont, de rájöttem, hogy nem olyan jó azóta nem nagyon használom.
 - 
			
			
						Breki
veterán
válasz
							
							
								fradi81
							
							
								#5648
							
							üzenetére
						Csak ez sült nem főzött tojás, más az állaga. Fehérje általában kemény sárgája folyósabb krémesebb, bár van aki pont így szereti.
Egyébként meg nem kell szilikon, ilyen egyszerű egy reggeli. :-)
Hosszabb is az időtartam:
A puha főtt tojásokhoz állítsa be az időzítőt 11-12 percig 250 ° F-on.
Közepesen főtt tojásokhoz állítsa az időzítőt 13–14 percre 250 ° F-on.
A keményre főtt tojásokhoz állítsa be az időzítőt 16 és 17 perc között 250 ° F-on.
 - 
			
			
 - 
			
			
						#95712068
törölt tag
Nem egészen, de mivel philips tulaj (is) vagyok, így könnyen elfogultsággal "vádolható" vagyok. Volt aldi/lidl verzió is évekkel korábban (németből ajándék), a philips egy másik dimenzió ilyen téren. Princess nem járt nálam.
Ezt ne almás bemagyarázós dolognak véld, amikor a 10x túlárazott szemetet be kell magyarázni saját magának, hogy mekkora vétel volt, és tényleg én fogom rosszul szériahiba helyett, csak és kizárólag az én felhasználói élményem miatt vettek vissza a teljesítményéből, nem a gyenge minőségű akku és pszichoterror része (a szándékos visszalassítás után az új gyorsabb lesz).
Szóval nem vagyok képben a pszichomókus kifejezéssel, de létezik ez a dolog.Amúgy szerintem a legfontosabb, hogy hálós legyen az alja, és pár centi legyen a szélén az edény és a kosár között.
 - 
			
			
						evitiguF
senior tag
Valóban, javítanom kell magam, kb 20 percet sült, és a teteje szépen aranysárga-barna lett, a tűpróba is jó volt, ekkor döntöttünk úgy, hogy kivesszük, készen van, és ahogy kifordítottuk az alja még citromsárgás volt, és ezért visszatettük, hogy az is barnuljon még egy kicsit.
Így a sütési hossz inkább 30perc körüli lehetett. - 
			
			
						evitiguF
senior tag
Nem, ugyanígy, sütőpapír nélkül, gondoltuk teszünk egy próbát elvégre tapadásmentes a tál.
Teljesen jó ez, gondolom ott is gyorsan elfogyott. Igazából ahogy a recept írja (vagyis épp nem írja a pontos időt) tűpróbáig sütöttük, a teteje szépen bebarnult, a tűpróba jónak tűnt, kifordítottuk, és az alja még túl citromsárga volt. Ezért visszatettük még, hogy az is elnyerje a megfelelő színt. a teljes idő 20perc körül lehetett, és nagyjából félidőben, vagy egy kicsit utána történt a fordítás. Nem most csináltuk utoljára, legközelebbi sütésnél majd jobban dokumentálom az időt. - 
			
			
						vargalex
félisten
 - 
			
			
						vargalex
félisten
Nekünk ehhez hasonló van 20+ éve. Teszi a dolgát.
 - 
			
			
						Vérboci
addikt
különbség igazán nincs, már ami a technológiát illeti. a méretet illetően szoktak a legtöbb helyen hazudni, mármint, hogy mennyi kaja fér bele. mert lehet hogy belefér 1,5 kg krumpli, csak nem süti meg
 az olyan képeket, ahol a kosár peremig van krumplival, nem kell komolyan venni.
a princess XXL 80dkg krumplival tesztelve, azt még megsüti. de többet nem tennék bele.szerk: a kosara nem rácsos... szóval ez jobb vétel ugyanannyiért: [link]
 - 
			
			
						nagysz
tag
Forgatni kell benne a kaját, hogy ne egymáshoz tapadjanak. Panirozottat én sosem sütöttem még (nem eszek olyat), de van, aki igen, arra keress vissza, mi a tapasztalat. A sült halakat egyszer szoktam átforgatni és annyi elég. A sült krumplit illetve nagyobb mennyiségű zöldséget háromszor szoktam megrázni/forgatni, de azoknál az össz sütési idő 15-25 perc, szóval nem vészes az sem. És azok igencsak 1kg körüli mennyiségek, az 5L-esben.
 - 
			
			
						nagysz
tag
Eléggé picike. Az 5L -esekben lehet 800-1000gr krumplit sütni..ebben mennyit lehet vajon, jó esetben 40 dekát ? Kábé 3 kisebb csirkecomb fér bele. Szerintem ez max akkor jó, ha 1 embernek sütsz. Max kettőnek, de oda is már egy 3L-est ajánlanék minimum. Ezt hagyjuk meg inkább a törpöknek aprajafalvára

 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
 - Vicces képek
 - Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
 - Milyen RAM-ot vegyek?
 - One mobilszolgáltatások
 - iOS alkalmazások
 - Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Napelem
 - Mobil flották
 - További aktív témák...
 
- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
 
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
 - Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
 - Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
 - HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
 - LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
 
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
						
								
							
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
								
 
								
								
								
 
								
								![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
 
								
								
								
								
								
								
								


