Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr Paris

    tag

    Sziasztok!

    Nemrég egy jó öreg redmi3-ról váltottam egy Note 8-ra (bár ne tettem volna, igaz a 3-as már a végét járta :( )
    Viszont ezzel a note 8-assal csak a baj van... most leszámítva, hogy a 3-ashoz képest óriási és nehezebb van egy csomó nyűgöm.
    Igaz lehet ez nem a telefon hanem a 10-es android hibája.

    1. nem értem miért nem lehet beállítani az akkumulátor kímélő üzemmódot úgy mint korában, hogy az időzítésnél ki kapcsolja a wifit, bt-t, stb. (lehet én vagyok láma, ha valaki esetleg tudja megoszthatná)

    2. Ez a google tárcsázó és sms egy botrány (le lehet ezt cserélni?) a névjegyek közt csak beírva lehet keresni (oldalt nincs ott az "ABC")
    Hívásnál a gyorsválasznál volt egy relatív hosszú szövegem szabi esetére na már most ez a tetű ez a felénél levágja (megnéztem a bűvös 160 karakternél) csak azért nem értem mert a 3-ason ott vígan működött android 5.1-en

    3. A sms-ket a mi fiókban csak 2019-ig szinkronizálta le. Megpróbáltam már mindent , de az istennek nem tölti le a többit.
    Ha belépek böngészőbe a mi fiókba ott van az összes mostanáig, de a note8-ra csak 2019.06-ig tölti le, a hívás előzményeket azt viszont átöltötte.

    4. Csak ékezet nélkül küld sms-t, alapból angolul használom az eszközeimet, de azért csak magyarul küldöm az üzeneteket, de ez a retek átkonvertálja és ékezet nélkül küldi, gondoltam visszaállítom magyarra hátha, hát nem nyert. (igaz még nem mélyedtem bele, de vicc, hogy ezt keresgetni kell, hogy rendesen működjön)

    5. DND mód, végre van több ütemező, de minek, ha beállítom hétköznapra, hgy 06:00-kor kapcsoljon ki, hétvégére meg, hogy 8:00-kor neki tök mind1 hétköznap is 08:00-kor kapcsol ki.

    Ok, hogy van sokmindenre app amivel tudok dolgokat beállítani, kezelni, de úgy gondolom, hogy ha valamit egy 5éves készülék tök jól tudott alapból app-ok akkor egy újnak még jobbnak kellene lennie.
    Az értesítő led mizériát nem is értem, hogy az miért ekkora nagy probléma. Csoda, hogy ebben van. Igaz az is egy vicc, hogy a 3-asba rendesen színes volt ezekbe az újakba meg már csak ez a fehér jutott...
    Nem értem, hogy mostanában miért egy kalap....r minden ami új. (költői kérdés)
    Nem vagyok egy telefonguru de azért általában elboldogulok magamtól, de ez a sok apróság most kiakaszt.

    Esetleg ha valakinek van ötlete bármelyikre azt szívesen fogadom.
    Köszönöm

    ''Minden ellenállás hasztalan'' vagy mégsem?

Új hozzászólás Aktív témák