Aktív témák
-
Desiro542
tag
Hello mindenkinek!
Egy kis problémába ütköztem, és szeretném a segítségeteket kérni! A gond a következő:
Kaptam egy S Advance-t karácsonyra, remekül megy meg minden, viszont mikor frissítettem 2.3.6-ról 4.1.2-re, eleinte nem akart menni. Nos sok munka árán de sikerült, ezen fellendülvén kipróbáltam egy-két főzött romot is. Egyszer nem figyeltem és a kernelt frissítettem Custom kernelre, és aztán egyből vissza mert nem volt jó, azóta a Download módban a Custom binary download mellett a "NO" helyett az van, hogy "YES (1 counts)".
Ezt vissza lehet valahogy állítani "NO"-ra? Garancia miatt fontos lenne, mert ha bármi van a telóval és beviszem az elsők közt lesz hogy a szervizes ezt megnézi és ha meglátja h piszkáltam visszaadja a telefont mondván, hogy nem érvényes emiatt a garancia...
Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Küszöbön az androidos PC-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Építő/felújító topik
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Apple asztali gépek
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Teljesen új Honor 90 5G DS 5G 8/256GB Emerald Green eladó (bontatlan)
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- SAMSUNG GALAXY A40 SM-A405FN/DS - Fekete - Dual sim
- IPhone 17 Pro max 256GB bontatlan 3 év jótállás
- IPhone 13 mini Pitaka tok hibátlan.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Ipad Air M2 11" // Wifi+Cellular // Számla+Garancia //
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest