Aktív témák
-
parandroid
félisten
Zártam a témát, kérlek tedd fel a kérdést a racecam által javasolt topikban.
p -
msl
csendes tag
Nagyon nagy dilemmában voltam amikor a minap vettem monitort a media marktban.
Samsung SyncMaster 913v kontra Fujitsu-Siemens C19-11 (ott egyébként C11-19nek volt feltüntetve)
Direkt a Fujitsuért mentem , de mikor megláttam az amugy 5E forinttal olcsóbb Samsungot, akkor elbizonytalanodtam, és bár a teljesítménye picivel rosszabb volt, a minőség reményében inkább azt vettem meg.
Mára viszont teljesen elizonytalanodtam. Nehézkesnek tűnik a beállítása a képnek ,cikcakkos dolgok(betűk ikonok ilyesmi) 1280*1024ben a max hz-en vibrál, filmnézéskor alul és felül fényfoltos a megvilágítástol, telepítése óta a Photoshop színpalettája is megbarnult ami már kész agyrém) és mostanáig ezeket próbáltam beállításokkal megoldani kevesebb sikerrel.
Most azomban egy zölden világító pixelhiba is felütötte a fejét, ami végleg kiborított, csalódott vagyok , és már a beállításokat sem erőltetem inkább a Fujitsun gondolkodom, hogy inkább visszaviszem és ráfizetéssel kicserélem arra.
De biztos hogy jól járok? a 4ms válaszidőt nem tudom majd igazán összehasonlítani a jelenlegi 12-vel, de egyéb dolgokban sem tudok semmit, látatlanba hozhatom el azt is.
Segítségetek megköszönném , még benne vagyok a 3napos cseregaranciában , a pixelhiba miatt legalább egy másik ugyanilyenre tuti cserélek, de lehet jobban járnék a másikkal? Eddig crt-m volt, és teljesen laikus vagyok, a sok varióció és adat nem sokat mondd, csak a hibákat látom , amikre nem vagyok biztos hogy a másik monitor a megoldás.
Az egyértelműen jobb adatok a Fujitsu mellett állnak, de eddig a Samsungban megbítam, tévék , dvd ilyesmi Samsung itthon, hibátlanok. Fujitsu semmi nincs.
De nem is ez a lényeg, valahol olvastam egy fórumban, hogy a Fujitsu-Siemens C19-11 egy tesztgyőztes monitor, és valóban nem drága a 4ms ellenére sem, de magát a tesztet én nem találtam sehol, szal erre nem adhatok.
Teljes káosz van a fejemben , nem tudok düllőre jutni, főleg hogy tegnap megpiszkáltam zsebkendővela pixelhibát, és akkor eltűnt, de most reggel bekapcsoládnál sem jött ki ujra(egyelőre).
Videokártyám egy Ati Radeon 9800 SE.
Segítsetek dönteni plz, amig nem jár le a cseregarancia!
Thx!
Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest