Új hozzászólás Aktív témák

• PapaMaci

őstag

Örömmel osztom meg tapasztalataimat és adok hírt egy igazán használható jól működő telekommunikációs eszközről, a Sony Ericsson HBH-300 -as típusú Bluetooth technológiát alkalmazó headset-jéröl.
    [kép]

Első tapasztalataim a hangminőség, kényelem és a fizikai megjelenés felfedezéséről adódtak.

A hangminőség: Vételi oldalon elsőre kitűnt, hogy igen tág keretek között szabályozható a hangerő, és a hang minősége is kiváló. Adási oldalon a ''fejlett zajcsökkentésével'' valóban érthető volt a beszéd, akár a déli forgalomban a Váci út közepén állva is.

A kényelem: Erről csak annyit, hogy éreztem, hogy rajtam van, de egyáltalán nem zavar.

Megjelenés: Elsőre egy kicsit hosszúnak tűnik, de a mikrofon közelebb kerül a számhoz ez által, és ez kárpótol mindenért.

A következő tapasztalatom: Az akkumulátor üzemideje és a stabilitás.
    Gyári leírás szerint 10 óra beszélgetés, és 300 óra készenléti időt bír egy töltéssel.
    Én nem beszélek igazán sokat. de azért napi 1-2 óra meg szokott lenni. Ezekkel a feltételekkel a 3. nap végén kezdett el pirosan villogni, ami az alacsony töltöttséget jelzi, és így még egy napot kibírt (természetesen csak napi 16 órás üzemben).

A stabilitásról annyit írnék, hogy reggel 7-kor bekapcsoltam, automatikusan felcsatlakozott a telefonra, és úgy is maradt, amíg a telefon le nem merült (este 9-10 óra körül).

Egyszóval egy kiváló terméket sikerült vásárolnom.

Bővebben: link
    Bővebben: link

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák