Új hozzászólás Aktív témák
-
PapaMaci
őstag
Örömmel osztom meg tapasztalataimat és adok hírt egy igazán használható jól működő telekommunikációs eszközről, a Sony Ericsson HBH-300 -as típusú Bluetooth technológiát alkalmazó headset-jéröl.
Első tapasztalataim a hangminőség, kényelem és a fizikai megjelenés felfedezéséről adódtak.
A hangminőség: Vételi oldalon elsőre kitűnt, hogy igen tág keretek között szabályozható a hangerő, és a hang minősége is kiváló. Adási oldalon a ''fejlett zajcsökkentésével'' valóban érthető volt a beszéd, akár a déli forgalomban a Váci út közepén állva is.
A kényelem: Erről csak annyit, hogy éreztem, hogy rajtam van, de egyáltalán nem zavar.
Megjelenés: Elsőre egy kicsit hosszúnak tűnik, de a mikrofon közelebb kerül a számhoz ez által, és ez kárpótol mindenért.
A következő tapasztalatom: Az akkumulátor üzemideje és a stabilitás.
Gyári leírás szerint 10 óra beszélgetés, és 300 óra készenléti időt bír egy töltéssel.
Én nem beszélek igazán sokat. de azért napi 1-2 óra meg szokott lenni. Ezekkel a feltételekkel a 3. nap végén kezdett el pirosan villogni, ami az alacsony töltöttséget jelzi, és így még egy napot kibírt (természetesen csak napi 16 órás üzemben).
A stabilitásról annyit írnék, hogy reggel 7-kor bekapcsoltam, automatikusan felcsatlakozott a telefonra, és úgy is maradt, amíg a telefon le nem merült (este 9-10 óra körül).
Egyszóval egy kiváló terméket sikerült vásárolnom.
Bővebben: link
Bővebben: link
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi haladó szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest