Új hozzászólás Aktív témák

  • Kormi76

    aktív tag

    válasz maj-viktor #10386 üzenetére

    Nem túl jó, hogy ennyire szét van offolva a topic, de már bántóan sokat kötekedsz kelzsocával, így szerintem még a legjámborabb és legkevésbé gyanakvó emberben is felmerül, hogy nem puszta emberbaráti szeretetből tolod az elektropoint szekerét, ami viszont reklámtevékenység hozzászólásnak álcázva. De oké, NEKED SEMMI közöd hozzájuk tudjuk, mindegy is. (Bár abból a szempontból nem mindegy, hogy a topic egy kvázi electropoint reklámfelület lett neked köszönhetően, de végül is semmi baj, ha a modoknak ez nem para, akkor nekem sem.)
    Viszont azt azért gondold át, hogy kelzsocát megszólod, mert nyilván a kisebb áfán és más költségeken spórolva, teljesen tisztességesen kereskedik egy szlovák cégben, ebben nincs semmi susmus, semmi törvénytelen, egyszerűen kihasználja az eu adta lehetőségeket, de pl. a bangoodot, foxoffert minden további nélkül ajánlgatod, ott számodra nincs semmi "gyanús", pedig ők sem magyar jogszabályok szerint működnek, az UK import konkrétan ugyanaz, mintha kelzsocától vennéd, csak nem szlovák hanem UK áfát fizetsz, és ott nem magyar az oldal, hanem angol. Egy szlovák, magyar vagy más eu-s cég teljesen egyenértékű, ez alapján kötekedni csak rosszindulat.

    Kérdem én: nem kéne már leállni? Nem unalmas mindig magyarázkodnod, hogy "de hát te nem is"? Ettől függetlenül az SJCAM közösségben végzett tevékenységed nekem tetszik, sok embernek segítesz, ez dicséretes, de ez az üzletrontó/reklámozó, gyanúkeltő, "törvényőr" hozzáállásod eléggé beárnyékolja ezt.

Új hozzászólás Aktív témák