Új hozzászólás Aktív témák

  • sebgutkopf

    őstag

    válasz Parci #1148 üzenetére

    Téged nem minősítettelek, ha úgy érzed, akkor félreértettél. Szíved joga meghúznod milyen árkategóriából válogatsz, csupán azt jegyeztem meg, hogy se a fuji ex1, se a nex6 nem fér bele a megjelölt árkategóriádba, tehát egyiket se fogod megvenni. Hozzáteszem teljesen logikus és megértem, hogy nem vagy többet hajlandó annyit adni egy vázért mint korábban a d300, vagy e3 volt. Nekem sincs kedvem több e3-at kifizetni, csak valamivel feljebb húztam meg a határt mint te, amibe ez a két váz még beleférhet. Ésszerű oldalról pedig most még nem kéne új gépet vennem. Ki kéne bírnom (dolgozom rajta). :)

    Attól, hogy egy gép nem egy fogyasztó árkategóriája az nem minősíti se a fogyasztót se a gyártót. Ilyen a piac, ezek szerint nem annak a fogyasztónak szánták. Egy prémium autógyártót se szokás azért kritizálni, mert nem az alsóbb jövedelmű osztályok árszintjén árulja az autóit.

    Jó néhányszor megfogalmaztam már, hogy milyen elvárásaim vannak most egy rendszerrel kapcsolatban. A szomorú, hogy maradéktalanul még mindig egyik rendszer se tudja teljesíteni. Talán egyszer. Mint váz jelenleg a nex6 áll hozzá a legközelebb, mint obi viszont mondjuk a pana 12-35/2,8 a legközelebbi. Csak épp mft vonalon videóban az oly egyelőre még nem tetszik, a pana meg nem fog sony szenzort rakni a gépébe mint az oly. Pedig a gh3 érdekes lehetne (méret és ár problémás). A fuji obik terén szintén tetszik, de mögé szintén nem tudom azt rakni, amit szeretnék.

    Ha ettől fanboy vagyok, akkor vállalom. :)

Új hozzászólás Aktív témák