Új hozzászólás Aktív témák

  • konyi79

    addikt

    2010-ben jelentette be a sony az első nexet, most 2012 van és komolyan veszi nindenki aki otthon van a digitális gépek között. Ha nézzük mit csinált eddig a sony, a vázakat a piac igényeihez igazította.
    Lassú volt az nex5? lett 5n, majd még javítottak rajta.
    A 7-et egyértelműen minden konkurens és előd hibáit javítva és előnyeit összegyúrva próbálták összehozni, mindenben próbálja a legjobbat hozni, egyedül talán a nem szigetelt vázat lehetne felhozni neki.
    A 7 sikerét látva, meg az igényt kicsit olcsóbb szegmensbe is hozzanak annak értékeiből most itt a nex6.
    Az pedig, felismerve mekkora lehetőség van egy tükör nélküli aps-c érzékelős képrögzítő eszközben videó terén, kihozták belőle a maximumot (videó közben rekesz, iso állítás stb), csak a fejemet tudom a tervezők (vagy marketingesek) előtt meghajtani.
    Vázból érzik lefednek eleget, most pont a hiányzó obikkal kezdik. Durva nagylátó, ekv. 50 körüli fix, minőségi alapzoom. Lehet van még ok, de nem sokáig lehet belekötni a rendszerbe. Az oly fel/bevásárlása pedig tovább erősíti, rövid időn belül komoly alternatívája lesz egy nex még a középkategóriás tükrösöknek is, nem csak hobby szinten, és nem csak a vázak miatt.
    Nem kell itt aggódni, jön az obikánaán. Nem ok nélkül toltak pénzt az olyba.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák