Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Na én meg suliba se járok, de már van egy karóm makroökonómiából
Egyszer voltam bennt egy osztályfőnökin az évbe még csak 
Amit tavaly megírtunk próbaérettségit, azt ki kellett volna osztani év végéig. A többiek megkapták most évelején, de az irodalomtanárom persze, hogy még nem osztotta ki.
Aztán kitalálták most erre az évre, hogy mivel túl sok színt kitaláltak már a gyerekek, ezért a ballagási ruha CSAK fekete lehet. Király lesz 80 fokos melegbe feketébe ácsingózni
Remélem még kitalálják, hogy fekete ing, meg nyakkendő.
Ezenkívül pénteken mamásbabás szülői értekezlet lesz (gyengébbek kedvéért: 1 szülő meg a fija/jánya)
80-an hogy fogunk elférni a terembe
Ofex szerint majd mi állunk ott háttul, a szülők meg ülnek
De ez azért lesz, hogy megbeszéljük a ballagási ruha színét, ami ugye CSAK fekete lehet
Ezenkívül le fog cseszni minket a számvitel doga miatt, ami mindenkinek karó lett (kivéve nekem -> nem írtam meg
). Erre mi értelme van elmenni? Ruha úgyis tökmind1, hogy mit mondunk, mert megvan, hogy milyen színű lehet, egy rohadt doga miatt meg felesleg menni. De anyámnak is mennie kell, meg nekem is, mert különben én leszek a gonosz 
Piccike: Nem tudok róla, hogy gonosz lennék
Én egy kedves, aranyos, kisfiú vagyok, akit simán ki lehetne nevezni ügyeletes jótündérnek
Most az, hogy pszihésen kicsit megzavarom őket az nem nagy dolog 
-
Bazsesz
őstag
Én nagyon sajnálom a 9-eseket. Még nem találkoztak velem
Az meg gond. De fognak, mihelyst megyek suliba, ami jövő héten esedékes
Akkor majd nem fogom őket sajnálni.
Bár azt mondják, hogy elég tré a 9-es csajfelhozatal...
Legalább annál jobb lesz szivatni
Csajokat meg lehet szivatni a mellleesős viccekkel 
Üdv: balu -
-
Bazsesz
őstag
No, kinek hogy izlik a suli? Van itt olyan, aki most ment 9-be? Neki milyen volt a barátkozás a 3-osokkal, illetve 4-esekkel?

Ha minden jól megy, jövő hét utáni héten már megyek én is. De addig még itthon végigpunnyadva szétunom a fejem.
Üdv: balu -
Bazsesz
őstag
Én még egy hónapot itthon leszek, szal nem nyagyon tud izgatni a szerdai sulikezdés
De lehet, hogy be-be nézegetek
Elvégre is 12-es leszek 
Üdv: balu
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- Asus ROG Strix B650-A Gaming Wifi alaplap
- GMKTec NucBox M6 Ultra mini számítógép - R5 7640HS 16GB 4800MHz DDR5 512GB SSD AMD Radeon 760M W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyszer voltam bennt egy osztályfőnökin az évbe még csak 
Remélem még kitalálják, hogy fekete ing, meg nyakkendő.
De ez azért lesz, hogy megbeszéljük a ballagási ruha színét, ami ugye CSAK fekete lehet
Most az, hogy pszihésen kicsit megzavarom őket az nem nagy dolog