Új hozzászólás Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    válasz .mf #22399 üzenetére

    Addig nincs is vele gond, amíg csak pár mod van fent. De amint elérsz 50 környékére, akkor már igencsak nem mindegy, milyen sorrendben töltődnek be induláskor. Például nekem perpillanat 76 db. van telepítve. :)

    Nekem most az aMidianBorn parallax modok tetszenek. A RealVision ENB oldalán a Skyrim 2015 Parallax Terraint ajánlják, de szerintem sokkal szebb abból is az aMidianBornt használni (A Book of Silence-on kívül van még a Caves and Mines és a Landscape). Az eredmény:

    Viszont amiben tényleg nagyot villant ez a mod, az a karakterek kinézete. Nekem most így fest az emberem:

    Mivel nemrég kezdtem új karaktert, ezért még csak Steel Armorom van, de már annak a kinézetét is nagyon megdobja. Ha kiegészítjük az Immersive Armors moddal (Van kompatibilis patch hozzá), akkor nagyon szép és részletesen kidolgozott páncélokat láthatunk. És ez szintén igaz az ellenfelekre és NPC-kre is.

    Nekem most így, ahogy van, egyelőre stabil (KOPP-KOPP :B :P ), majdnem három órát játszottam vele nemrég és egyszer sem fagyott le. Néha el-elakad ugyan egy-két másodpercre külső, nagyobb terepen, vagy harc közben, amikor gyorsan forgok az egérrel és egyszerre kell sok textúrát betöltenie, de el lehet viselni. Inkább, minthogy állandóan kilépjen. :D

    [ Szerkesztve ]

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák