Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz ubyegon2 #16806 üzenetére

    Bár azt ígértem, hogy ignorállak, azért ha velem van bajod, és állítasz rólam, vagy a tetteimről valótlant, akkor azért kiállok magamért.
    Tehát, azt állítod rólam, hogy én helyeztem érzelmi alapokra először a tárgyi kérdéskört... és akkor lássuk az idézeteket időrendben:
    Tőled: "Kérdésem az, hogy ha Ubuntura telepítek valamit, kell- e még valami különöset csinálni, hogy utána simán tudjam használni azt a programot? MINT használóként nem ismerem ezeket a plusz lépéseket." Illetve "Kezdem megérteni miért kellett a MINT csapatnak sok idő a 17 kiadásához."
    Válaszom: "Úgyteszel, MINT aki vicces. Pedig nem. Nincs több lépés. És senki nem bűntet semmiért. Nem kell a negatív hangnem" ezekután pontos segítségnyújtás.
    Tőled: "ne légy már ennyire érzékeny, ha piszkálja valaki az Ubit, mert azzal azt jelzed, hogy tudod, hogy a kedvenceddel baj van, de ne merje senki bántani - pszichológiai alapvetés"

    Én pusztán értelmi alapon felhívtam a figyelmed arra, hogy két azonos alapú rendszer azonos (apt-get) csomagkezelője nem lehet különböző. És ezt érzelmi szintre (azaz: "jajj, mintben nincs is ilyen!!!! ott minden könyebb!!!") helyezni nem vicces már régóta. Mire megkapom, hogy persze, én kis mimóza lelkű, ha érzem, hogy gond van vele máris sértődöm...
    Én is örültem volna, ha értelmi vonalon marad, de megfosztottad a threadet ettől.

    Go home, you're drunk.

    [ Szerkesztve ]

    Tegnap még működött...

Új hozzászólás Aktív témák