Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz King Unique #28966 üzenetére

    Ha valaki azt mondja, hogy használ már jó ideje egy disztrót és sok jót hallott egy másikról, ki szeretné próbálni, azt kizárólag telepítve teheti meg. A többi módon csak megnézi, hogy tetszik-e neki, de a saját használati igényei kielégítéséhez megfelelő lesz-e, ahhoz muszáj telepítenie. Ezt tényleg úgy látom, hogy nem akarjátok megérteni. Azt szeretné tudni a használó, hogy minden úgy működik-e a kiválasztott disztróján, ahogyan már megszokta. Torrentmigrálás, napi használatú programok, etc. Az is lehet, hogy a telepítés utáni frissítésekkel együt működik majd csak optimálisan.

    Pedig vsz utóbbi sem jelentett volna gondot.
    Köszi, hogy megnyugtattál, mivel a kérdező nálad jóval hamarabb kezdett Linuxozni, így nem vittem be az erdőbe mégsem!

    Az, hogy az expert szakik virtualban kipróbálnak egy két disztrót, az szerintem a mi vitánkban indiferens. :F

    Na meg, ha egy ellenében már többen is más véleményen vannak, akkor az megint érdekes.

    Nem annyira érdekel ez a része, de amúgy 2-2 az állás. :) Rajtatok kívül senki nem mondaná, hogy egy 3 éve Linuxot használónak veszélyes ajánlani a dualban történő valós kipróbálást.

    Simán megegyeztünk már abban, hogy egy abszolút kezdőnek nem ajánlaná senki, de egy gyakorlott home usernek bátran meg lehet próbálni!

    Azért még ezt is lehetne árnyalni, mert sok esetben az abszolút kezdő is meg kell, hogy küzdjön a dual boot-tal, amikor a Wint el akarja hagyni és mindenki azt mondja ilyenkor, hogy rakja fel a Linuxot a Win mellé! És megcsinálják, képzeld el, aktív segítséggel, de megcsinálják! Tele van ilyen tipusú thread-ekkel a kezdő topik, kellett, hogy találkozzatok vele, mert azért nem mondanám, hogy ti writeonly-k vagytok. :N

    Egyszerűen értelmetlen kapaszkodnod elhullott érveidbe, ezt a csatát elvesztettétek már az elején. ;]

    Sorry! Ha figyeltek, lesz más, valamit mindig írok, amibe bele lehet kötni!

    [ Szerkesztve ]

    mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki - Látóasszony topikot visszakaphatnám?

Új hozzászólás Aktív témák