Új hozzászólás Aktív témák

  • Tuninger

    Topikgazda

    válasz _q #21343 üzenetére

    Igen, végig AF, igen, kommersz Fotga VariND-t használtam. Távoli asztal: nem kalibrált munkahelyi gépen csináltam a színkorrekciót, egyébként tuti. A hang igen, csúszik, így a ritmusra vágás nem lehetséges de egy vázlatot ki lehet rakni remote desktoppal.

    SLOG2 azért volt mert mindenhol a "hiperrealisztikus" "HDR" look-ra akartam menni, vagyis eget visszahúzni kékbe, shadow lift amennyi kell. A HLG-nél nincs kék egezés extrém dinamikánál.

    #21344) syC :
    Én is, kb 40mp-re vágtam volna, de megfelelő zenét találni nagyon nehéz.

    (#21345) Teasüti:
    Fél év után most vettem elő először a felszerelést, élmény volt használni. Majd talán leesik tőlük pár meló, mert nagyon meg vannak elégedve és fizetnének érte.

    (#21346) kovsol :
    Macskaköves: én meg végig azon paráztam hogy férjen be az épület teteje, erre a vágó nem azt a snittet használta fel...
    Távolba nézős: kb a következő tizedmásodpercben beránt a végtelenre a fókusz. Vissza kellett volna venni az AF speedet és akkor szépen nézne ki. Így közbe kellett iktatni egy vágást.
    A szabadságszobor megvan szemből, csak van egy olyan érzésem hogy a vágó végig sem nézte az összes snittet, ott egyben vettem 40 másodpercet sok mindenről..
    Kuncsaft srác: ő az egyik sofőr és az egyik jelenetben amit a vágó nem használ fel épp az egyik Merci kisbusz mellett áll nyakkendőben, zakóban, így változtatni kellett a megjelenésén
    Van még jó pár jelenet amit én beleraktam volna és jó pár amit nem...

    #21347) Kukcaman:
    Félbarter, a vágó a fotós barátom, aki bontott tégla árban fotózta a kedvemért öcsém esküvőjét... szóval végülis lógtam neki. De lehet beesik pár megrendelés a Sweet Travelesektől, mert szeretnének minden választható útjukról ilyen videót. Előtte persze privátban telesírtam haveromnak a chatet hogy az amit kérnek az hivatásos cégtől reklám kategóriában nem állna meg 1.5 misi alatt... szóval mit bohóckodunk mi itt? Csak ő meg nem akar pénzt kérni a tesójától..

    (#21348) vond:
    A kiszállósnál figyeled hogy milyen szép "hazy/gloomy" a highlight ami megcsillan az króm kereten? Mások azt méregdrága Tiffen Black Pro Mist szűrőkkel érik el, nekem meg beépített "feature" a 3500 forintos fotga ND-be :D Ez egyébként 2 szögből lett felvéve egymás után és nagyon frankón össze lehetne vágni... csak a vágó nem nézte végig ezeket a snitteket sem. Mivel én sírdogáltam hogy ingyért kizárt hogy még vágom is, ezért szavam se lehet :D

    (#21350) taranis :
    Már majdnem sokkolt hogy így emlékszel a 2 évvel ezelőtti videóra, aztán leesett hogy a Csopaki bortúrás felvételeken tesztelted a Fuji LUT-okat és az ACES transzformációt, így tuti láttad párszor :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák