Új hozzászólás Aktív témák

  • vond

    MODERÁTOR

    válasz Márton #28670 üzenetére

    Én nem nagyon szeretek 1/50-et használni 50 fps-hez. Csak akkor nyúlok hozzá, ha már tényleg totál elfogyott minden fény, és nincsenek gyors mozgások a képen. De néha még az 1/100 is kevés. Múltkor néptáncosokkal forgattunk, és utólag vettem észre, bizony fel kellett volna tolnom legalább 1/200-ra.

    Most szombaton meg egy jótékonysági néptánc és népdal gálát vettünk fel. Bruttó két óra volt, de úgy elfáradtam, mint egy egész napos esküvőn (Covid utáni gyengeség is beleszólt szerintem). :D Lent futkoztam, meg gépészkedtem a táncparketten és a színpad előtt a Weebill S + A7III + Tamron 28-200 kombóval. Kolléga meg fentről közelizett, plusz leböktük a G9 + 12-35-öt kistotálnak. Kíváncsi leszek, mit sikerült alkotnom. ;]

    Pénteken meg egy "DTK - Elviszlek magammal" szerű pilot-ot forgattunk le a helyi kosárcsapat egyik játékosával. Jó kis tapasztalás volt ez is. Remélem, lesz is belőle berendelés, mert ez kifejezetten érdekes és élvezetes munka. :) Itt ez volt a felszerelés: két A7III, Tamron 28-200, Sigma 85 f/1.4, Canon 17-40 f/4, MC-11, Weebill S, Insta360 One X2, GoPro5, Rode GO II.

    [ Szerkesztve ]

    VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT

Új hozzászólás Aktív témák