Új hozzászólás Aktív témák

  • GodHeart

    senior tag

    Üdv mindenkinek!

    Mostanában kezdtem el ilyen környezetben dolgozni és jönnek is a problémák. Hátha valaki tapasztaltabb nálam ilyen téren.

    A lényeg a következő adott egy ESX5-s környezet, sok procis,ramos,hdd-s serverpark, szóval a lényeg, hogy a hardver teljes mértékben brutális, és egy ubuntu 10.04-es gépet kell futtatnom. Semmi gond, szépen teszi is a dolgát, azonban elsőnek arra lettem figyelmes, hogy a response time-ja elég gyér. Ezt a következő módon orvosoltam utána olvasások után, beállítottam, hogy max 1 procit használjon, illetve lecseréltem a hálókártyát egy vmxnet network driver-re. Ezzel helyre is jött ez a probléma. Azonban jelen pillanatban egy sima dualcore-os gépen is fut ez a gép, és C kódokat fordítgat és ami ott 13-14 perc az itt a serveren amin sokkal nagyobb teljesítmény állna rendelkezésre 33-35 percet vesz igénybe. A CPU használat vSphere alapján maximális, és hiába teszem fel 2-4 core-ra a beállításokat, nem, hogy jobb, rosszabb lesz az eredmény. (38 perc)

    Valakinek van erre valami ötlete, azonkívül, hogy frissítsem a linuxot, mert azt nem lehet az adott környezet miatt. Driver update, egyéb beállításra gondoltam..

    köszönet

Új hozzászólás Aktív témák