Aktív témák
-
RAM
őstag
Az FSB lehetőségeknél ez van: 66 /73 /81, de nincs 100!
Mit csináljak? Hol kell ezt?
A feszültséget, hol kell átállítani pontosan 1,8V-ra?
Segítséget fogadom!
előre is thx
[L]http://csabi.fpn.hu/hwsw/tuningezt.jpg[/L] -
marcee
addikt
Nekem is ilyen pronyóm van sajnos, az első 1,7 V-os példány volt és az istennek sem akar 83 MHz fsb fölé menni. A második 1,65 V-os és 1,80-on megy 950 MHz-en (1,75-ön már fagy, viszont 1,50-ön is viszi a 712MHz-et, de például 101 MHz-en már nem nagyon indul el)
Abit Sl6 (i815 original, a kondik már folynak, de még megy :O), GW-WBK-58-II.
Zárt midiházban CPU/Chipset 31/30 terhelve 44/50(!) fokos.
Pedig lekentem a setet, de az sem használt. -
okiDoki
aktív tag
Ezért kell egy jó, régi Abit gyártmányú BX-es alaplapot beszerezni kb. 5K-ért (BX6, BH6, BE6, BM6) és 100 MHz-en 0,5 V feszemeléssel meghajtani, egy 2K Ft-os FOP68-as hűtő árnyékában, egy kis szilikonos napolajjal megkenve, hogy le ne égjen a drága. Nekem annak idején az összes 667 alatti C2-es elfutott így minden gond nélkül.
-
Lazsa Boy
aktív tag
Üdv!
Haverom egy szar régi AT-s alaplappal ami még jumperes azzal simán 9,5*100-ra húzta semmi feszt megy nagyobb hűtőt se tett rá! Csak egy nornál ''P1''-es hűtővel!
Na ehez mit szóltok! -
Male
nagyúr
Feszültségemelés nélkül 800-ig simán fog menni valószínüleg (99%), után olyan 1,9-1,95 volton talán 950-et is megy ha szerencséd van (nekem 1100-on ment 1,9 volton, de nem nagyon bírta, már 950-en is állandóan fagyott, de 9,5*83-on simán megy alapfeszültségen, és nem is melegszik).
-
RAM
őstag
Még nem csináltam ilyet!
Bővebb felvilágosítást kérek!
Meddig érdemes, lehet, ésszel ezt a gépet húzni?
ezvan:
http://csabi.fpn.hu/hwsw/tuningezt.jpg
Aktív témák
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós topik
- Mini PC
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Proxmox VE
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest