Új hozzászólás Aktív témák

  • Elektrosokk

    addikt

    válasz lacafaca #67800 üzenetére

    Végül zegre vitték a kardiológiára.

    Vasárnap este 20:00 óra körül azt mondta hogy nem érzi jól magát, elaludt, felhorkantott és nem vett levegőt. Anyám mivel van 15 év eü-s tapasztalata hívta a mentőket és elkezdte újraéleszteni ami sikeres is volt, a mentők 10 percen belül kiértek és átvették. Vasárnap kb 23:00 óra körül tudtam elérni a zegi kardiológián a dokit aki azt mondta hogy katéterezték de nem találtak semmi problémát a szívével, az agyi státusz kérdéses. Lélegeztetőgépre került az intenzíven.

    Hétfőn Anyám telefonált 2 alkalommal, 2 eltérő infót kapott, az egyik szerint peacemakert fog kapni és minden rendben lesz, a másik szerint nincs probléma a szívével csináltak egy koponya ct-t ami semmit sem mutat. Este telefonáltam én is, elértem egy doktornőt aki azt mondta hogy a keringése stabil, a légzése nem, még nem tért magához és lázas. Azt mondta a koponya ct oxigénhiányos károsodást mutat (stroke vagy agyi történésre utaló dolgot nem találtak), szóval sokminden kérdéses, . Kérdeztem csináltak e corona tesztet azt mondta nem tud róla.

    Tegnap Anyám be tudott jutni meglátogatni, beszélt egy középkorú dokival aki azt mondta neki: " Ennyi volt neki". Persze az világos hogy az agykárosodás mértéke kérdéses amíg nem tér magához, de semmit nem tudnak, nem tudják mitől lázas, teljesen vakon vannak. Nem tudják mi történt vele.

    Most hívott anyám hogy fél órája beszélt a kórházzal és azt mondták neki hogy apám haldoklik, nagyon magas a láza, nem tudják mi történik... Egy nagyon aktív 58 éves embert képzelj el, aki minden nap sokat mozgot, nem szedett gyógyszert. Teljesen kész vagyok.... :(( Amíg leírtam a posztot elhunyt... nem tudják miért... nem találtak semmit.

    [ Szerkesztve ]

    "Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️

Új hozzászólás Aktív témák