Új hozzászólás Aktív témák

  • -Skylake-

    addikt

    Anno par hete beszeltuk itt, hogy jott nemreg a Dell U2724D/DE es hogy milyen jo vegre van 120hz business monitor. Na , megvettem az elsot (ketto darab lesz, csak idoben kicsit szethuzva). Kurvajo monitor, TB4 hub kiraly, nagyon szep a kepe.....
    de.
    En 4K 32" rol valtottam, ami 140PPI, ami a macnek egyebkent nem idealis egyaltalan (3000x2000 scalben hasznaltam egyebkent, tehat azzal a "merettel" mint ami 32 Pro Display "merete". Nem mondom hogy szuper volt, de nem volt rossz.
    A Dell... OKADEK ahogy a betuk kineznek ezen a monitoron, nincs ra jobb szavam, szanalom. 110PPI ami a Mac non retina sweetspotja, de a szoveg az szo szerint kategoriakkal marad el az elozo, egyebkent igazi tucatszar n+1 filleres 4K 32 monitoromtol.
    Van barkinek barmi javaslata, hogy mit lehetne tenni ? Font smoothingog probaltam, tokmindegy, ugyan olyan szar azzal vagy nelkule. Konkretan ugy nez ki a betu rajta, hogy nincs kedved szoveget olvasni. Maga a monitor nagyon jo, ugyertem nekem 2x27 tokeletes meret lenne, de ez igy elsore eros.
    Barmilyen tippet szivesen fogadok, hogy mit lehet ezzel kezdeni, mert jelenleg ott vagyok, hogy a 32 4K 140PPI akar idealis akar nem, erre, a 110re olyan koroket ver, hogy nem lehet egy skalan abrazolni a ket monitoron a szoveg megjeleniteset. Vallalhatatlan a szoveg 110PPI-n, vagy en rontok el valamit, vagy nem tudok valamit, nemtudom. Probaltam MBP-vel TB4-en, ugyan az, tehat nem a kabel/nem a csatlakozo, semmi. A monitor maga teljesen hibatlan, szoval kizarolag sw oldali megoldasok erdekelnenek, ha van barkinek barmi otlete. Fizetos is jo.

    Nyilvan azt en is tudtam, hogy bizonyos szempontbol visszalepes lesz ez a PPI, de azert amit most leulve a gepem ele latok, az kritikan aluli, ennyire nem lehet rossz...

    [ Szerkesztve ]

    "Those who would shave the beard for pussy deserve neither the beard or the pussy." - Ben Franklin, probably

Új hozzászólás Aktív témák