Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    Topikgazda

    Hölgyek és Urak!
    Főleg a topik lakókhoz, újdonsült de rendszeres látogatókhoz szólnék: Légyszi töltsétek már ki a profilotokon a cuccok részt, mert könnyebb úgy segítséget nyúltani, ha tudjuk milyen alaplapotok, CPU-tok és VGA-tok na meg VR szettetek van. Az én szegénységi bizonyítványom, hogy agyban kicsi a cache és az is mindig tele van de tudom, hogy legalább egyszer beírtátok a topikba mivel kapcsolatban kértek segítséget de párszáz oldal, pár hét múlva nem biztos, hogy emlékszünk rá. Nektek is jó, mert probléma esetén gyorsabban kaphattok segítséget, nem kell visszalapozni vagy kérdezgetni.

    Oculus Quest SW árak:
    Hát igen, ez várhat volt, hogy a Store-ban lehúznak még pár réteget a pénztárcákról...
    Anno CV1-en jó volt, hogy legalább pár óra minőségi de mégis ingyen tartalmat kaptunk. Az után viszont nekünk is kellett csengetni ráadásul nem az volt a baj,h goy drága, hanem kevés is volt a tartalom (nem volt nagy választék). Quest esetén most majdnem ugyanez a helyzet. Idővel biztosan jön még több, sokak számára érdekes cím. Viszont szerintem nem is lesz túl sok 100 órás játék rá, már csak a vezeték nélküliség miatt sem.

    Viszont a Beat Saber ára miatt szerintem ne panaszkodjatok. Ha van játék, ami a 60 eurót is megérné, az a Beat Saber. Nem a grafika miatt, hanem az ötlet és a megvalósítás miatt. Igen, ez azon ritka kivételek egyike ami megéri az árát kb mindegy mibe kerül. Mert: az újrajátszhatósága majdhogynem végtelen. Modderek ugye Questre is elhozták már a custom songokat. Ráadásul ezt bármilyen korosztálynak meg lehet mutatni, bárki élvezheti. Minden szempontból ez a legjobb VR cím és ez független attól, hogy vannak páran akiket nem vonz a zenére ugra-bugrálás, merthogy az eladások is jól mutatják, a többségnek ilyen VR játékok kellenek és nem is nagyon tudok más címeket az open world játékokon kívül amik ennyi időre leköthetnének VR-ban.

    Szerk: Elértük a 20.000-t! :DD

    (#19998) Lacuka: Az Inateck kártya minden bizonnyal megoldás a problémádra. :K

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák