Új hozzászólás Aktív témák

  • vasi89

    addikt

    válasz sanyi0627 #59084 üzenetére

    elkeseríteni nem akartlek de adott egy csomag:

    és ez a válasz jött rá:

    Sajnáljuk, hogy a 2021. július 20-án tett bejelentésében jelzett LT667544495NL azonosítószámú Prime levelét nem kapta meg.
    A 2021. július 16-án tett panasza megalapozott. Vizsgálatunk során igyekeztünk az Ön által keresett küldemény utolsó ismert, április 26-i státuszát követő sorsát beazonosítani, azonban az nem járt sikerrel. Annak hollétét, jelenlegi helyzetét sajnos a legjobb szándékaink ellenére sem tudtuk megállapítani.
    A Prime levelek értéknyilvánítás és ajánlott többletszolgáltatás nélküli küldemények, melyek esetében nyomkövetés biztosított a kézbesítési kísérletig vagy kézbesítésig, azonban elveszés esetén – mivel nem minősül könyvelt küldeménynek – a postai szolgáltatókat nem terheli kártérítési kötelezettség.
    Fentiek miatt kártérítési felelősségünk nem áll fenn.
    Ügyének megnyugtató rendezése érdekében javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot a feladóval. Az ügyintézés elősegítéséhez levelünk mellékleteként angol nyelvű igazolást biztosítunk.
    ​Fontosnak tartjuk, hogy a kézbesítési tevékenységünkkel Ön maradéktalanul elégedett legyen, ezért ismételt megkeresésére tekintettel a címére érkező küldemények postai kezelését fokozottan ellenőrizni fogjuk.

    aszondja nem tudják megállapítani a hollétét :DDD az első levelemre még azt írták, hogy nem nyomkövethető, majd elküdltem a print screent és ezt írták vissza. Utánna leveleztünk még de kb 3x küldték el ugyan ezt, mintha teljesen hülye lennék.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák