Új hozzászólás Aktív témák

  • Thrawn

    félisten

    válasz Abu85 #43034 üzenetére

    Segítek: ezeken nincs olcsó alkatrész. Maga a nyák is lehet többrétegű, mint a ref, ami eleve drágább. Ha azt nézzük, hogy jóval nagyobb áramerősségre tervezik őket, attól csak még drágább lesz. Egy csúcskategóriás IR rectifier úgy kábé ötször drágább, mint az eggyel alatta lévő (amit mondjuk a refre raknak), ergo nincs az a mennyiség amit ha berendelsz az olcsóbb lesz ettől.

    Az a baj, hogy nagyon általánosítasz, az éremnek két oldala van. Amiben igazat tudok adni az az, hogy vannak a gyártóknak olyan egyedi kártyái, amik olcsóbbak, mint a ref. ez köszönhető annak, hogy trágya komponensekből legózzák össze (zéró hővezető cső, réz helyett alumínium borda, stb). De vannak olyanok is amiken nem spórolnak, mert nem is lehetséges. És nem is ez a cél, azzal villantani akarnak, azzal rekordokat akarnak dönteni, a többi gyártót akarják lenyomni és nem mellékesen azt akarják, hogy írjatok róluk. Ja és szép vastagon fog a ceruzájuk is, mert egyikőjük sem jótékonysági intézmény.

    Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

Új hozzászólás Aktív témák