Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz -Solt- #47008 üzenetére

    Konkrétan nem. 2018 ban piacon lévő kártyacsaládra aminek az 2060 tagja gyorsabb volt minta az akkor felső szintet jelentő Vega 64 nehéz máshogy válaszolni 1 év késéssel, kötelező olcsóbban adni, ha csak 10-15 % árelőnnyel is mert kevesebb szolgáltatást nyújt( igen a rossz rossz RT, DLSS, VRS, RTx voice, fogyasztás se több éppen... a Dx 12 ultimate hiányáról ne is beszéljünk).Ha Nvidia árháborút akar akkor bele tud menni ebbe mert rekord nyereségekkel mennek.Tehát addig lehet ráncigálni az alvó oroszlán bajszát amíg engedi és lehet örülni, hogy engedi, hogy AMD olcsóbb legyen, úgy gondolom ez is egyfajta kartel a két cég között...
    Ha csak egy árra leviszi a 2070 és 60 superek árát ki venne Navit a fanokon kívül vagy mi szólna mellette őszintén most mindenféle Vs témát elkerülve? Mert innováció amúgy nem sok van benne a Turingokhoz de a Vega 64 hez nézve sem, csak az ár. A fogyasztást meg kötelezően hozták 7 nm-n.
    A 3 éves Vega 64 hez képest meg 20 % gyorsulást hozott az 5700 XT ugyan annyiért a sima 5700 meg kb ugyan azt hozza ( + 5 %)

    No offense nem annak szánom, hogy most menjen az adok kapok,de most komolyan gondold végig.
    Ezért lenne jó ha Intel is beszállna végre mert úgy gondolom ez a két cég tökre összejátszik és előre megtervezett forgatókönyvek alapján dolgoznak.

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák