Új hozzászólás Aktív témák

  • thomasthomas

    tag

    Sziasztok!

    Segítségeteket szeretném kérni. Tabletet szeretnék vásárolni, viszont vannak bizonyos elvárásaim. Abszolút nem vagyok jártas tablet-piacon, így ha valaki tudna ajánlatot mondani, megköszönném. :) Most egy Asus nexus 7-em van (2012-es verzió), amelynek 2szer is cserélve lett a kijelzője. Elég volt belőle, meg egyébként kezd több szempontból is betegeskedni.

    Elvárások:
    - Legalább 2 Gb Ram
    - Wi-Fi
    - Micro-SIM kártya befogadóképesség mobilnetezéshez
    - Legalább 8 Gb tárhely
    - Legalább 7", de maximum 9"-os kijelző (a kompaktság miatt!)
    - hátsó kamera előny, de ez teljesen minimális szinten. Ha nincs benne, az sem baj. Első kamerára egyáltalán nincs szükségem.
    - Viszonylag jó ár. 100e fölé nagyon nem szeretnék menni, annyit nem akarok rákölteni.

    Amire használom:
    - Általános netezés
    - Sokszor szükség van sok program együttes gyors (!) futására. Az 1 Gb kevésnek bizonyult, 2 szerintem már elég lehet. (Pl. 2 pdf fájl, vonatdroid, google maps, messenger és chrome egyszerre meg van nyitva és mind-mind használva!)
    - Játékra egyáltalán (!) nem használom. Amióta ilyen kütyüt használok, egyedül soduku volt fent; tökfelesles igazi erőgépet venni.

    Ami még egy fontos szempont, de ez eléggé specifikált lesz: ha neadjisten betörik a touchpad, akkor ne kelljen a kijelzővel együtt kicserélni. 2-szer kellett csak kicserélnem a mostaninál az évek alatt, de együtt-volt a kijelző a touchpaddal, s igen drágán lehetett csak megoldani. Ezt inkább nem kötném ki feltételnek, mivel valószínűleg kevesen vannak képben az egyes modellekkel, de biztosan vannak beváltak, amelyeket ajánlani szoktak.

    Előre is köszi,

    Tamás

    [ Szerkesztve ]

    .

Új hozzászólás Aktív témák