Új hozzászólás Aktív témák

  • fateless

    veterán

    válasz baalco #41627 üzenetére

    Hagyjuk már ezt az aGPS pro-kontra vitát!

    Aki akarja, használja, aki nem akarja, nem használja.

    A kedvencem az tényleg ez a külföldi dolog. Ha külföldön kell, akkor első alkalommal majd sokat vársz (kikapcsolt aGPS-szel), utána meg úgyis meglesz pár napra a műhold helyzete, nem kell megint sokat várnod. Vagy ha autóval mész ki, akkor meg már tudni fogja a készülék a holdak helyzetét.

    Amúgy sem az a lényeg benne, hogy használd-e az aGPS-t, vagy sem, a felvetés a mobilnetre vonatkozott. Van, aki használ mobilnetet, van, aki nem. Számomra elképzelhetetlen egy okostelefon mobilnet nélkül, de én már 8 éve használom ezt a telefonjaimon - persze nem is vagyok mai csirke...

    Azt is megértem, aki pl suliba jár és otthon van wifi, szórakozóhelyen van wifi, suliban van wifi, nem akar erre költeni. (Vagy legyen az a munkahelye, nekem mindegy)

    A lényeg: ha van net, akkor kevesebb lesz ezzel (is) a vesződséged, ha nincs nett, akkor lassabb lehet ezzel a navigálás. Ez ugyanolyan parttalan, mint az, hogy 4" a jó méret vagy 5,7". Azon gondolkodjatok, nektek mire van szükségetek, ne arra figyeljetek, hogy a gyártó mit mond, mi kell, mert ő csak eladni akar.
    Az meg végképp zsákutca, hogy egy-egy példát hozunk fel valami ellen vagy mellett, ami ennyire felhasználófüggő.

    Egyébként meg az alap témához képest ez OFF

    "A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

Új hozzászólás Aktív témák