Új hozzászólás Aktív témák

  • Segnior_Barthez

    senior tag

    Üdv urak, hölgyek. Lassan egy hete nyúzom a cubot one-t. néhány gondolat.
    Összességében meg vagyok elégedve, hiszen 160usd ért magyar forgalmazók ilyen masinát nem produkálnak, noha majd 2 hónap volt mire elért hozzám. Az e51, e52, zte blade és samsung galaxy első generációját nyúztam ami az okos telefonokat illeti. Az sgs amivel össze is tudom még frissiben hasonlítani.
    Hardver: a csomag kibontása után örvendetes meglepetés ért, mert prémium minőségű minimalista papírdobozban rajta ezüst cubot felirattal díszelgő packban a felsoroltakon felül még egy 8GBos sd kártya és egy gagyi tokot is adtak. Most az ebayen vadászok egy normálisat. Képernyővédő fóliát is mellékeltek. Továbbá a telefon, 2 db 2200mAh aksi fehér töltő (1Ah out!), usb kábel.
    Kinézetre a termékfotókkal egyező a gép. illesztések, hézagok jól össze dolgozottak, ugyanakkor a display széle a back gombnál kicsit karcosan kiáll.
    Szoftver: bekapcs után 20sec alatt feláll a rendszer, ami 4.2.1. A launcher gagyi legalább is az általam kedvelt apex és nova jobban muzsikál. (Egyenlőre nem tudom alapértelmezettre állítani egyiket sem, remélem meg tudom majd oldani). Sajnos már a pilótavizsgát kívánó rootolásokkal nem jutottam előre de a framaroot 1.6.1-el ment. Az antatau 13500-et hozott. A Max Payne is ment röccenés nélkül. A gyári panoráma készítő progi azonnal összefűzte a 180 fokos forgást.
    Navi: példás! Gps Testel egyből reseteltem és upgradeltem a beállításokat. Szobában 7 holdat használt és látott, a kocsiban 10-13 ez a szám. Navira a Google Navigationt használom. 200km használata után mindvégig rendeltetés szerűen üzemelt. Ez nagy piros pont olvasva az mtk-s procik tulajdonságait.
    Aksi: még nem sikerült lemeríteni egy nap. ez 4-5 órás kijelző időt jelent wifi, 3g, folyamatos használata mellett úgy, hogy a cellakészenlét 31%, a képernyő 7% az aksi használatnak. Mi lesz akkor amikor lesz időm a rommolgatni is :D
    Kijelző: ips vs. amoled. Megegyeznek a vizuális tulajdonságokban de az amolednek mélyebb a feketéje ami ebből hiányzik. A kijelzőn semmi ggs. Fólia nélkül használni tilos a masinát. a zsebben öngyújtóm már karcolta. Nagy vonalakban ennyi.

    https://www.flickr.com/photos/57762354@N03/

Új hozzászólás Aktív témák