Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz Q #55683 üzenetére

    Azt hiszel amit akarsz, annyi olvasást és tájékozottságot igényel mint mármilyen új eszköz vásárlása előtti olvasás, stb. Soha nem volt dolgom LibreELEC-kel, elovastam, hogy micsoda, megnéztem hogyan kell telepíteni, megrendeltem az eszközt, megjött és 3 perc alatt feltettem egy SD-kártyára. Mi kell ennél több, ha úgy érzed, hogy ez neked így nem jó akkor vegyél mást, de a mai világban olyan eszköz nincs amit ne kellene frissítnei, mert ez vagy az nem jó.
    14 "dedikált" médialejátszóm volt/van és ennek függvényében írom, hogy a LibreELEC egy HTPC rendszer, tökéletesen helytáll minden "dedikált" médialejátszó mellett, ha nem hiszed akkor tegyél egy próbát én megtettem, tudom milyen a Dune rendszere és ahhor mérten is sokkal jobb, de minimum ugyanazt hozza tudásban, beállítási lehetőségekben, stb. a Popi rendszere ennél butább, Himedia/Zidoo még butább de ettől még ugyanúgy elég sok formátummal megbírkóznak csak nincs annyi paraméter amit be kéne állítani.

    [ Szerkesztve ]

    ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák