Új hozzászólás Aktív témák

  • almafa42

    aktív tag

    válasz Nisida #2008 üzenetére

    Off:
    "De azért utolsónak megkérdezem még ha valami el van b... a bitcoin rendszerén akkor ki is javítva ki ? mert ha Nakamoto akkor a kezeit csókolóm mindenkinek de miben fog különbözni ez a mostani rendszertől ? mennyiben lesz decentralizált , stb.
    Uff."

    Ha tényleg érdeklődés miatt lennél itt, akkor ezt kérdésként tetted volna fel. Ehelyett sikerült a saját feltételezésed (ami mellesleg nem helyes) alapján levonnod a következtetést, és ez alapján támadni a rendszert. Szívesen segítünk elmagyarázni, megismertetni a rendszert; csak megfelelően kell a kérdéseket feltenni.

    Hidd el, senkinek nincs itt baja azokkal az emberekkel, akiknek kritikája van a rendszerrel kapcsolatban. Lehet érvekkel vitázni. Ha utánanézel a dolgoknak, akkor a tények alapján tudsz majd érvelni, és nem a sokszor hibás feltételezések alapján. Ha nem nézel utána, de mégis prédikálsz, akkor pedig ne lepődj meg a többiek reakcióján.

    On: azért a fizetőeszköz deflációja nem egyértelmű, hogy jó a gazdaságnak. Nézzétek meg Svájc vagy Japán példáját, a jegybank folyamatos intervencióra van kvázi kényszerítve, hogy versenyképes maradjon a gazdaság.

Új hozzászólás Aktív témák