Új hozzászólás Aktív témák

  • csaba951

    veterán

    válasz celf #20772 üzenetére

    Asic gépekkel bányásznak. Ezek olyan speciális chip-ek amik egyetlen algoritmusra vannak optimalizálva. Abban nagyon jók, más algoritmusra nem alkalmasak. Hát ezért nem bányásznak vele valami mást.

    Más. Ma hajnalban volt diff korrekció. Az új diff -15,97%-al kisebb lett. Úgy nézz ki, hogy nem kamu a kinai tiltás. Valóban elkezdték lekapcsolni a gépeket. Furcsa, de most nem működik korrupció (helyi és állami vezető tisztségviselők lefizetése), pedig ennek évezredes hagyományi vannak az országban.
    https://btc.com/stats/diff

    Nyugati részről állandóan cseszegetig Kínát, hogy nem tesz semmit a környezetvédelemért. Egy okos rájött, hogy a BTC bányászás tiltásával kevesebb szénerőművel is elvannak. Illetve a BTC által elfogyasztott energia sokkal jobb helyre kerül akkor ha a kínai vállalatok használják fel. Utóbbival egyben munkahelyeket is teremtenek úgy, hogy nem kell plusz erőműveket építeni.

    Más. Hagyományos tőzsdén (DJI) látszik, hogy volt egy kis korrekció, de nem tért le a növekedési pályáról. A fák igenis az égig nőnek! :DDD A BTC-nek viszont nagyon betett a kínai tiltás. Ha ez nem lett volna, valószínűleg itt is tovább nőt volna az árfolyam. Ezért gondolom, hogy 1-2 hónapos nyugi után folytatódik majd itt is a rally. Persze csak akkor, ha nem szakad a tőzsde. De jelenleg úgy nézz ki, hogy annak nőnie kell, bármilyen áron.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák