Új hozzászólás Aktív témák

  • fsb1000

    nagyúr

    válasz AAntii #3195 üzenetére

    Abban maximálisan egyetértek veled, hogy eme fórum jelentéktelen.
    És természetesen nem gondolom, hogy bárki is szándékosan félrevezetné a másikat, de szerintem érdemes átgondolni amit (#3188) -ban írtam.

    Ha logikailag vagy tényszerűen hibás a véleményem, akkor szívesen venném ha valaki megcáfolná.

    ***

    Van még valami:
    A bitcoinos vásárlásokról, legyen az webshop, vagy pl. szállodai elfogadóhely úgy esik szó, mintha az teljesen független lenne a BTC/USD árfolyamtól.
    Persze mindenki tudja és talán saját magát sem áltatja, hogy bitcoinért nem fog tudni a pillanatnyi értékén felül vásárolni. Sőt! Tök mindegy hogy jutott hozzá, vette olcsón/drágán esetleg évek alatt bányászta, amit kaphat érte cserébe az mindig az árfolyamtól is függeni fog.
    Tehát a beváltóhelyek elterjedése nem garancia és nem ellenszere a diffnövekedésnek + kapacításbővűlésnek és főleg nem az árfolyam mozgásoknak.

    Azt elhiszem, hogy sokan elhivatottak és csupán lelkesedésből, a "renccert" támogatása céljából bányászkodnak, de úgy gondolom nem tévedek nagyot ha azt feltételezem a bányászok többsége időben közeli vagy távoli megtérülés reményében fektet energiát, szabadidőt és VALÓS pénzt a bányászatba. A megtérülés nem feltétlen forintban értendő, hanem bármilyen olyan dologra vetíthető, amely most vagy x év múlva bitcoinért cserélhető.

    Szerintem ez természetes emberi viselkedés. Nem értem miért kéne kritika tárgyává tenni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák