Új hozzászólás Aktív témák

  • Penge_4

    veterán

    válasz ignorant #4619 üzenetére

    "Hogy lenne belole bit gyemant amikor jelenleg 0.000001 a legkisebb egyseg, es szukseg eseten ez meg lehet kisebb is?"

    Úgy, hogy 21 milliótól nem lehet több és aki akkor birtokolni fog párszázezer BTC-t, amikor már 1 satoshi többet fog érni, mint most 100 dollár és új egységek is lesznek bevezetve, ténylegesen isten lesz. Gazdagabb, mint Bill Gates, Warren Buffett, Carlos Slim és Dagobert bácsi együttvéve. :D

    "Ha valami kell minding megnezem hogy be lehet-e szerezni bitcoinnal, mert jobbnak talalom hasznalhatosagban mint barmi mast."

    Annyira, hogy még többet is fizetnél valamiért csak azért, hogy bitcoinért vásárolhasd meg?

    "Egyreszt ez a csoport jelentektelen, most meg folosleges veluk foglalkozni is."

    Annyira jelentéktelen csak, hogy ha nem sikerül felhúzni valahogy a harmadik világot a Facebooknak és társainak, akkor a válság csúnya véget fog érni.

    "a bitcoin-ban van ezer fele "incentive""

    Az egyetlen az, hogy növekszik az értéke. A többi távoli jövőt érintő fejtegetés, ami mind úgy kezdődik, hogy "ha". Ha elfogadják majd több helyen, ha jogilag rendeződik majd minden országban, ha ismertebb lesz és nem nézik az embert elmebetegnek már az említésekor...

    "ulni 0.1 btc-n es arrol almodozni hogy nem koltened el ha tobb lenne teljesen irrealis hozzaallas."

    Nyilván ha lenne legalább néhány száz BTC-m, akkor elköltenék belőle mondjuk 5-10-et ilyesmire. Bízom benne, csak nem vakon. Lenne ember, aki befektetne és ha megsokszorozná a pénzét, akkor nem lenne szűkmarkú velem szemben. Viszont ha bukná valamiért, akkor onnantól szívószállal táplálkoznék, ha túlélném.

    Más társadalmi osztályba tartozó emberek vagy körberöhögnek az ötletemmel, vagy megkérdezik, hogy most akkor köszi a tippet, de mégis mit vársz tőlem? Kapsz egy vállveregetést, esetleg, de százalékra ne számíts.

    "egyszeruen nem ertem, hogy ezt miert nehez felfogni."

    Nem felfogni nehéz, csak elfogadni. Tudod, aki nagyon rossz anyagi helyzetben él, az nem szívesen költ olyan valutából, aminek nagy eséllyel növekszik az értéke.

    "Egyebkent az emberek tobbsege egyetert abban, hogy a bitcoin nagyon sokaig a mostani penzeket kiegeszitve fog letezni (nincs is mas ut ugyebar). Probalj ne binarisan gondolkodni."

    Nem úgy gondolkodom és bízom benne, ha nem így lenne, akkor már rég nem járnék a topicba. Csak óvatos vagyok. Ha jól emlékszem, te mondtad még többször, hogy a befektetés alapszabálya, hogy mindenki annyit fektessen be mármilyen tutinak tűnő üzletbe, amennyit nem sajnál elveszíteni. Na, ez az összeg nálam olyan 1-2000 forint körül van. :(

    És szerinted milyen nézni, hogy gyűjti az ember a pénzt, hogy egyszer végre talán tud majd venni 1 BTC-t, aztán kilő az árfolyam és a gyűjtött pénze annyit ér, amennyit a 2 hónappal ezelőtti mennyiség ért az akkori árfolyamon?

Új hozzászólás Aktív témák