Új hozzászólás Aktív témák

  • carl18

    addikt

    válasz carl18 #2595 üzenetére

    Igen még azt hozzáteszem. DOCKIN D Fine és a SRS XB 30 között vacilálok, 140 euro a Dockin erre rájön a szállítás és lehet még a vám is. Írtam a cégnek mert a oldalukon 116 euro akciosan, és kaptam választ rendeljem meg amazonról 139 euróért. LOL
    Dockin mellet a szép tiszta hangzása áll és a jó hangereje. Nagy hátrány hogy magyarországon nincs forgalomba, és lehet 60E alatt meg se úsznám szállítással és vámmal, úgy hogy garanciát se tudnám érvényesiteni.
    SRS XB 30 azért tetszik mert 34E eddigitalon 1 év garanciával, olvasottak alapján hangerőbe ott van mint a Docking D fine, és akkumulátor időbe is veri a sony a német gépet. Jelenleg egy SRS-BTX 300 hangszorom van, abba mikor belenéztem 7,4 voltos akkumulátor van 1750 mah-val. De súlya és mérete miatt elég komplikált a hordozhatósága.
    Ez alapján a videó alapján milyen szinten van a jelenlegi hangszorom a fent felsoroltakhoz képest?
    [link] Élőbe a Charge 2+ lenyomtam vele. Egy Barátomnak olyan van, 15%-volt hangosabb az enyém kb. Docking D fine vagy a SRS XB 30 sokkal hangosabb? :) A BTX 300-at 25E-ért el tudom adni, haverom annyit ajánlott érte. Akkor már nem kell sokkal kipotolni hogy megvegyem a XB30-at! :)

    [ Szerkesztve ]

    Hiába szúr, itt Ryzen a úr!

Új hozzászólás Aktív témák