Új hozzászólás Aktív témák

  • carl18

    addikt

    válasz Vbazsi2 #4628 üzenetére

    A második henger amit néztél, már több néven is volt Forgalomba. Enusonic, kisebb átalakításon esett át és utána Tronsmart T6 néven dobták piacra. Nekem ilyen van, és 12,400 volt szállítással. Szerintem ennyiért egész jó vétel, teljes hangerőn van egy kis basszus torzítás valamelyik zenénél. Én telefonon az Equalizer beállításával el múlik a basszus torzítása.
    Eustockon 11,400 + 1000 Rupia a szállítás :D

    Amúgy nővéremék akartak egy bluetooth hangszórót, valami jót akartam nekik ajánlani ami tartós is és lehet használni hálozatról. Sony SRS XB30- Sony SRS 40 és a Harman Onyx studio 3-at ajánlottam nekik.
    A három közül végül az Onyxra esett a választás, meg lett rendelve jövőhéten hozza a futár.
    Majd komolyabban le tudom tesztelni és írhatok róla egy komolyabb elemzést! :D

    Amúgy egyik weboldalon le volt ma délután Akciózva 34,000 Ft-ra az Onyx 3-as, az lett megrendelve. Egy Pirosas Lillás Színű volt :) Szerintem annyiért ajándék. Sajnos az akkuja nem a legnagyobb, de úgy is a boltba kell nekik. Ott meg van hálózat, és elég sokat menne.

    Olvastam itt hogy egyik Onyx tulajdonos írta, éjszakai műszakba használja naponta 8 órát teljes hangerőn és nem ment tönkre tőle :) Akkor még is csak tartós ez a harman :C

    Hiába szúr, itt Ryzen a úr!

Új hozzászólás Aktív témák