Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz Declare #30060 üzenetére

    Most itthon egy Octaviaval megyek. 140 lovas TDi, egy remap utan ugyan meg jobb lenne. De elvezem, mert a fedelzeti rendszereket tekintve okosabb, mint egy E60, E90. Ugyes megoldasaik vannak, tetszik. Es alig fogyaszt.... Igaz nem mentem gyorsan, betartva a szabalyokat a 221km -en, de klimaval egyutt 9.1l -t tudtam visszatankolni. Viszonylag kenyelmes, csondes, es leszamitva az elso kerek meghajtast, meg a billegos futomuvet(cserebe nem olyan, mint egy szeker), jo vezetni. :) Az esoerzekeloje jobban muxik, mint a sajatome, a fenyszoroje(igaz halogen) jobban szor, foleg a tavolsagi. A manualis valto kivalo, imadom, az automata utan igazi orom. :) A navi eg es fold a BMW gyari navihoz kepest. Mutatja a megengedett sebesseget, a TMC jobban muxik, piszok gyors, es nem gyoker utvonalakat tervez, pluszban van lehetoseg hozzaadni egy megtervezett uthoz koztes celt, amit a BMW szinten nem tud. Ugy az egesz navi mar nagyon ott van, a BMW meg mintha leragadt volna az MK4 -nel. Van kulon napi szamlalo mindenre, meg egyeb hasznos info, pl. olajhofok kijelzes. Mert ugye a gyoker BMW meg egy vizhofok jelzot is lusta volt betenni. Ha oraba nem is, akkor a boardba berakhatta volna. Nekem az is bejon, hogy a sebesseget digitalisan mutatja. Az anyagfelhasznalas teren pedig szinten a Skoda a nyero. Sokkal igenyesebb, osszerakottabb, mint az E92. Es a Skodaban meg a klima is jobban mukodik, messze nem csinal olyan huzatot, mint a BMW -m.
    Es ezt ugy irom, hogy egy majd full extras e92 -t hajtok kozel 3 eve, mig a majdnem fullos Octaviaval meg csak kb. 500km -et mentem.

    Tud valamit a konszern. Eddig gondolkodtam egy 2011-es E91 -ben, de tekintve a latottakat, nem kell, mert buta, es puritan. Meg az is lehet, hogy most frissen szerviz utan inkabb egy Passat, SuperB, vagy egy RS Octavia. Sajnos a technikai szinvonal az magasabb. Lehet az F30 az mar jobb, de az se kivul(touringban, Performance packal szep), se belul nem tetszik, sot, eleg visszataszito az a belso design.

    whitezo88: Tudom mirol beszelsz.... Ugyan ezt tapasztaltam/tapasztalom nap mint nap. Bar mostanra az Audisok sem kulonbek. BMW-s fiatal hulegyerek meg mindig lesz, ezzel nem tudsz mit tenni. Az ilyeneket en siman ignoralom, egy szot nem ernek meg.

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák