Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz H.Ezredes #45022 üzenetére

    Ezredes, regeljel mar fol F10-F11 facebook csoportba, es olvasgass. Napi szinten jonnek a szebbnel szebb bejegyzesek. Legfrissebb:

    "Nincs vele sok baj. Amikor elhoztam a kereskedőnél már épp hogy nem kaptam egy szobát, mert többet voltam ott mint itthon. Jobb hátsó ajtó beázás... oké gyári hiba gariba megy. Aztán elszíneződött ködlámpa üveg... szöveg ugyan az, gyári hiba gariba megy. Na de amikor a Side view kamera nem ment... persze gyári hiba, gariba új kábel. Majdnem vége ja nem... hátsó szélvédő (f11) nem nyitja fel a teleszkóp, nem hiszitek el, de gyári hiba de már nem fért be a gariba. Meg a bal első ajtó zár ami csak egy gyári hiba, de gari időn kívül.... a jobb elsőt kicserélték gariba mert hát gyári hiba.... más nincs is... ezt el ne higyjétek, mert elszállt a lerúgom ami nem drága, de legalább gyári hiba 😂🤣 alig várom a hátsó lámpa baszakodást, mert hát ugye gyári hiba...."

    Ez Neked jo, mert ebbol elsz.... Ha nem lenne veluk sok baj, ehen halnal, vagy mas markakkal is kellene foglalkoznod. Meg Muhaa is megmondta, hogy F10 -et csak akkor, ha magas az ingerkuszobod az auto fenntartassal kapcsolatban, es nem vag foldhoz egy-egy hirtelen fel millas rutin javitas sem. :) O is szerelo egyebkent, es O is megel csak BMW javitasbol.

    Tobbieknek is akkor: Aki ketelkedig, legyen tokos, vegyen fel hitelt, es vegyen egy hasznalt F10 -et. Alt. 5-7 milla korul vesz az ember majd uj autot. Ennyibol mar pont kijon az F10 is dupla ennyi idosen, sokkal nagyobb futassal. Aztan 1 ev mulva varom a tapasztalatokat. Mi a feneert magyarazkodjak olyanoknak, akiknek meg csak tokuk sincs beleulni, inkabb megveszik a fiatal autot ennyiert. :P

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák