Új hozzászólás Aktív témák

  • negro

    őstag

    válasz szimi57 #45156 üzenetére

    Azert ez szemen utott: "Szerintem nem éri meg ekkora összeget egy 200.000 km-t futott autókra kiadni, mert öntheted bele a többit"

    200e km? hahahaha... akkor van bejaratva ugy igazan egy auto. Anno en is 200 -al vettem az E39-et. a kovetkezo 100e km-en csak kopo alkatreszre koltottem! Ezt ugyanugy rakoltod egy 3-5 eves 50e km-et futott autora is 150e km -ig

    A magyar fejekben borzaszto nagy kod van meg mindig. Ezert tekergetik az orakat mai napig. Meg a Ladas korszak miatt mert ott mar 80-100e km akkora szamnak szamitott, hogy meg... persze mas kerdes akkor mi valosag alapja volt ezeknek a km allasoknak mikor egy csavarhuzoval is lehetett orat tekerni...

    Egy szo mint szaz, allapotot veszunk. El kene mar felejteni ezt, hogy a km allas alapjan kalkulalnunk arat es feltetelezunk allapotot mert nem fedi a valosagot! Enyemben 380e km van de lattam mar olyan E39 -et amiben tenyleg valos 160k volt megis 2x hasznaltabbnak erzodott es nezett is ki mint az enyem.

    Elmondtam mar szokszor de km allast max ilyen 5 eves korig kellene figyelembe venni. ~15-20 eves youngtimer bmw-nel szerintem ez abszurd.

    ''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''

Új hozzászólás Aktív témák