Aktív témák
-
gex75
tag
Most fog megjelenni a WLAN nélküli verziója is DGL-4100.
Valamivel olcsóbb is lesz.
http://games.dlink.com/products/?pid=371 -
gex75
tag
itt van az én beállításom : http://techtool.dlink.hu/dgl4300/dgl4300.htm
-
gex75
tag
Tök mindegy hogy milyen adapter csak az a lényeg hogy 802.11b vagy 802.11g szabványú legyen - bármivel megy.
A Gamefuel nem a hálózati adaptereden múlik, tök mindeg hogy vezeték nélküli kártyával vagy éppen vezetéken csatlakozol a routerre - ha létrehozol egy gamefuel szabályt akkor azt IP cim alapján hozod létre és arra az ip cimre fog vonatkozni.
A Gamefuel annyit csinál hogy priorizálja csomagokat - tehát megtudod adni hogy egy játék (pl.: World of Warcraft amely ezt-ezt és ezt a portot használja) előnyt élvezzen a DC-vel és ftp-vel szemben.
Tehát ha te játszol a gépeden, és az öcséd közben DC-n tölt le az Ő gépén akkor nálad nem lesz LAG a játékban, mivel a router a te World Of Warcraft portjaidnak adja a feltöltési sávot és nem a DC-nek.
Persze a Gamefuel nem csak játékokra való - bármi másra tudsz sávszélességet elkülöniteni csak a portot kell benne megadnod. -
h3lls
tag
Jaj és még annyi hogyha műxik vele, akkor nem jobb a PCIos adapter? AirPlus Xtreme G High Speed 2.4GHz (802.11g)...
thx -
h3lls
tag
Hello!
Most rendeltem egy ilyen routert és lenne egy-két hülye kérdésem. Milyen adapter kell hozzá? Mert amit az oldalon ír hogy ''works with: Wireless 108AG Gaming Adapter DGL-3420'' nincs MO-n meg szerintem egy csöppet drága is lenne vagy az csak konzolokhoz való?! Elvileg jó hozzá az azonos frekis adapter is amit találtam USBs kivitelben méghozzá a D-Link DWL-G132 AirPlus XtremeG 2.4Ghz, 108 Mbps Wireless-t? De ezzel ugyebár a GameFuel vakítás őrület nem műxik ugye? Vagy hogy is van ez?
Válaszokat előre is köszi -
Naeron
csendes tag
Na most kipróbáltam egy sávszélességmérővel.
Rendre 300 MBit küröli értkét kaptam.
A kábel az CAT 5e-s egyik gép fele sem hosszabb, mint 2 méter.
Biztos lehet ennél többet is kihozni belőle, jó lenne azért 600-700 megabit, mert dvd-iso-kat ide-oda rángatni, közben netezni, stb... -
gex75
tag
az biztos hogy nem lassú
Igen, az ára kicsit boros de megéri, mivel normálisan tudok játszani a Wow-al
meg a CS-vel - asszony meg korlátozva -
gex75
tag
Nekem ilyen van otthon.
Nagyon durvaaaaaaaaaa -
Naeron
csendes tag
Na, vettem egyet, még új de lesznek tapasztalatok...
-
Naeron
csendes tag
up
senkinek nem kell ilyen, vagy túl drága?? -
Naeron
csendes tag
Bocs, teljesen véletlenül rossz helyre került a topic, valaki átrakná a hálózatokba thx.
-
Naeron
csendes tag
Nagyon tetszik ez a cuccos, főleg az 1000 Mbites képessége miatt, kb 30.000 forintban (nem háromszáz..), itthon tutra nem kapni. Na de találkozott-e vele valaki? Főleg broadband megosztási képességei érdekelnének és a tűzfala.
Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fűnyíró topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- E-roller topik
- Brave
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! Acer Aspire E5 - i7-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest