Új hozzászólás Aktív témák
-
ONEFREE
aktív tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
"A Windows elkezdi üríteni a háttérben, ennek következtében egyszer csak brutálisat esik a framerate, mondjuk éppen akkor, amikor tűzharcba keveredsz...
32 gigával nem lesz ilyen problémád."Pont ezt akartam kérdezni miért van ez. De már meg is kaptam a választ. Köszönöm! Viszont van még egy kérdés. Játszok egy fél órát. Ki lépek Windowsba és indítok egy másik játékot. Miért kell újraindítanon a gépet, hogy ugyanazt a teljesítményt kapjam mint játék előtt?
-
PuMbA
titán
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Ha sok program fut a háttérben akkor lehetséges, hogy játék közben megtelik a standby memória, de nem kötelező senkinek, hogy így játsszon
Én úgy játszok, hogy semmi sem fut a háttérben és így egyébként 2,5GB-ot használ a Windows. Ha valaki tele akarja pakolni a rendszerét sok programmal, akkor fizethet a 32GB-ért, de ez opcionális."A Windows elkezdi üríteni a háttérben, ennek következtében egyszer csak brutálisat esik a framerate, mondjuk éppen akkor, amikor tűzharcba keveredsz..."
Mivel nem hiszem, hogy itt sok pro player van, ez teljesen lényegtelen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- PH! Darts
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én úgy játszok, hogy semmi sem fut a háttérben és így egyébként 2,5GB-ot használ a Windows. Ha valaki tele akarja pakolni a rendszerét sok programmal, akkor fizethet a 32GB-ért, de ez opcionális.