Új hozzászólás Aktív témák

  • waccamár

    senior tag

    Mindenkinek: Köszi a válaszokat.
    Megnéztük HD Sentinel-el a vinyó állapotát. Ott nem ír hibát.

    A parkolási ciklusok számát most nem tudom.
    De függetlenül attól, hogy nem ír egy program hibás vinyót, a gép még használhatatlan.
    És NEM volt ilyen, hanem szép lassan vált ilyenné.

    Jó ideje panaszkodik már arra, hogy sok idő amíg felpörög a vinyó, amíg megnyit valamit. Ez alapvetően csak bosszantó volt, de tudta használni a gépet.
    Viszont ez azóta olyan rossz lett, hogy nem tudja használni a gépet egyáltalán.

    Persze, SSD tervben van az ODD helyére, megy is és éppen szombaton veszi meg, de jó lett volna, ha kapott volna egy új, működő vinyót, és tudta volna még használni adattárolásra.

    Azt nem tudom elfogadni válaszként, hogy vegyen egy SSD-t. Vett egy terméket, aminek az egyik komponense garancia időn belül elromlott. Van ilyen, nincs ezzel probléma. Elküldte megjavítani, és nem történt semmi, teljesen ugyan olyan maradt minden.

    Még egyszer: nem az van, hogy most jött rá éppen, hogy neki már lassú a hdd. Teljesen elég lenne neki, de nem működik. Eddig nem volt ilyen, főleg nem többszöri clean reinstall után.

    Azóta beszéltem vele, és igazából ő már elengedte a dolgot, nem fogja visszavinni még egyszer, hanem vesz egy ssd-t, a hdd-t meg hagyja. De engem azért bosszant a dolog, mert úgy érzem átverték, és kihasználták, hogy nem értenek hozzá. Ahogy az emberek 99%-a nyilván nem fog tudni vitatkozni egy szervizzel.

Új hozzászólás Aktív témák