Új hozzászólás Aktív témák

  • Jackal2

    senior tag

    válasz TromF #8638 üzenetére

    Én még nem mertem semmit rendelni a Gear Besttől, elmondom miért:
    - ha kisebb összegű alkatrészt akarok (vámérték alattit), akkor Banggood vagy HobbyKing (pl. akksi)
    - ha EU raktárból rendelek olcsó koptert, akkor Tiny Deal

    Amire jó lenne a Gear Best, az a nagy értékű, nagy kamerás kopter EU raktárból (Cheerson CX-20, XK Detect, Wingsland Scarlet) de mindenki annyira szidja, hogy az durva. Van akinek itt a fórumon jelenleg is 3 vitás ügye van velük folyamatban (ugye Jackie?:D), ezért én egyelőre távol tartottam magam a dologtól.

    A "get it free" lehetőségük hol működik, hol nem. Próbáltunk egymásra rakni pl. Cheerson CX-20-at és nem jelent meg a fiókban (mondjuk a gép megjött:D), ehhez képest meg egy másik gép igen:D Szóval mint ha nem úgy működne, ahogy kellene vagy bénák voltunk.

    Szóval nekem nem igazán volt miért onnan vennem semmit, mert ha Kínából kell rendelni, a szállítás egyszerűen röhejes (pl. milyen az, hogy az MJX X600 árának 1.5x-se volt a szállítás, más boltból meg ingyen jön), szóval vannak ilyen dolgaik, amivel én nem akartam vacakolni.

    Persze az igazság mindig az, hogy az esetek 90%-ában meg fogsz kapni mindent, mert ami megjön azt senki nem írja le, ezért a sírás mindig sokkal többnek tűnik. Csak nehogy a 10%-ba essen bele az a gép amit 100.000-ért rendelsz:D

    Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu

Új hozzászólás Aktív témák